Jugoslava Drašković

U teškim trenucima bile su jedna drugoj najveća podrška: Ova lepotica je ćerka Jugoslave Drašković (foto)

Autor:

26.12.2023 10:01

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Ćerka Jugoslave Drašković lepa je i pametna



U popularnoj, domaćoj seriji „Srećni ljudi” našla su se slavna imena današnjice, a kao deo ekipe pojavila se i Jugoslava Drašković, koju je uloga Đurđine Đine Golubović vinula u zvezde. 

Iako je serija emotovana devedesetih godina, interesovanje za glumačku postavu ne jenjava, međutim, malo ko zna kako izgleda ćerka Jugoslave Drašković.

printscreen

 

Naime, glumica koja je u jeku popularnosti odlučila da se povuče sa javne scene ne bi li se posvetila porodici i pozorištu, pre nekoliko godina ostala je bez supruga, producenta Zorana Cvetanovića, koji se borio sa karcinomom pluća.

Pročitajte Jugoslava Drašković - Đina iz ”Srećnih ljudi“ je 27 godina kasnije srećna žena

Jugoslava i Zoran bili su u braku 25 godina, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došla ćerka Maša koja je samo tri dana nakon očeve smrti diplomirala na Akademiji umetnosti.

Ćerka Jugoslave Drašković zainteresovala se za filmsku produkciju, a glumica ponosno ističe da je Maša kopija svog oca Zorana. 

– Ostvario je veći deo svojih želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče. Maša je ista kao on, najviše može kada je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane.

Pročitajte U najtežim trenucima Milici Glogovac je ova osoba pružila utehu (video)

Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala u nameri da traži da joj odlože ispit.

Boško Karanović

 

Ali, kako sam rekla da je u redu što nešto ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti Zoran – ispričala je svojevremeno glumica za domaće medije. 

Komentari. (0)

Loading