Džo Manganijelo

Ipak je istina: Džo Manganijelo zamenio Sofiju Vergaru 13 godina mlađom glumicom

Autor:

12.12.2023 19:55

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Devojka Džoa Manganijela je voditeljka i glumicaPošto su u julu iznenadili svet vešću da se razvode, Sofija Vergara i Džo Manganijelo ubrzo su našli nove partnere.

Dok zvezda serije „Moderna porodica“ uživa u ljubavi sa ortopedskim hirurgom Džastinom Salimanom, nova devojka šeta crvenim tepihom sa  glumcem Džoom Manganijelom.

Instagram

 

Iako su glasine o njihovoj vezi počele pre četiri meseca, više nema mesta sumnji budući da je par prvi put zvanično izašao u javnost.

Na gala svečanosti koju je priredila organizacija „Deca Jermenije“ glumac je ruku podruku pozirao sa američkom voditeljkom i glumicom Kejtlin O' Konor.

Pročitajte Bili su idealan par - Holivudski glumac najlepšu ženu sveta zamenio 13 godina mlađom

Nova devojka Džoa Manganijela nije skidala osmeh sa lica, a mnogi su komentarisali da su prelep par.

Inače, par je započeo vezu posle susreta na afterpartiju povodom lansiranja HBO-ove drame o vrhuncu košarkaškog kluba LA Lejkersa, "Vinning Time: Uspon dinastije Lejkersa".

Posle toga Džo i Kejtlin više puta su viđeni zajedno, prvo u teretani u Los Anđelesu, a pre mesec dana bili su u Firenci i društvo im je pravio njegov ljubimac, mala čivava Babls.

Naime, nakon razdvajanja od Vergare pas je pripao glumcu koji očigledno veoma brine o ljubimcu i vodi čak i na romantična putovanja.

Komentari. (0)

Loading