Seka Sablić

Pravi primer prirodne lepote: Pogledajte kako je Seka Sablić izgledala u mladosti (foto)

Autor:

07.12.2023 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Besprekoran izgled Seke Sablić u mladosti privukao pažnju javnosti



Naša poznata glumica Seka Sablić koja je u junu napunila 81. godinu može se pohvaliti savršenim izgledom koji prati damsko držanje i stil.

Nekrunisana kraljica komedije poznata je po svom šarmu i prelepim crtama lica koje su oduvek bile njen zaštitni znak, pa izgled Seke Sablić u mladosti nikoga nije ostavljao ravnodušnim. 

Jakov Simović

 

Karijeru, na kojoj bi joj mnogi pozavideli, počela je pre skoro pedeset godina, pa nije  čudo što važi za jednu od najvoljenijih glumica u svim zemljama bivše Jugoslavije. 

Pročitajte Iskrena ispovest Seke Sablić - Opet sam se, po ko zna koji put, podsetila da se zdravlje ne podrazumeva

Neverovatnu popularnost stekla je ulogama u filmovima "Burduš", "Tesna koža 3", "Moj tata na određeno vreme", "Sekula i njegove žene"...

Izuzetne komičarske sposobnosti pokazala je kao drugarica Seka u seriji ”Srećni ljudi”, ali i kao sekretarica Marijana u ”Boljem životu”, a vrhunac popularnosti dostigla je ulogom Vere u seriji „Ljubav, navika, panika”.

Godine 2008. svrstana je među najbolje srpske glumice postavši laureat nagrade "Velika Žanka", a dobitnica je i prestižne nagrade "Dobričin prsten" za životno delo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bufonerija (@bufonerija)

 

Osim televizijske karijere, ona je glumila i u pozorištu gde je u više navrata dokazala da je talentovana i za muziku, a besprekoran izgled Seke Sablić je u to vreme mnoge ostavljao bez daha.

Pročitajte Seka Sablić bez dlake na jeziku - Retko se smejem, ali oni su mi vratili osmeh na lice

Ipak, njeno srce pripalo je muškarcu kojeg nikada nije spominjala u javnosti, a kome je podarila sina Stefana, danas uspešnog reditelja koji je od majke nasledio ljubav prema umetnosti. 

Komentari. (0)

Loading