Bilja Krstić

U najlepšem delu Beograda: Stan Bilje Krstić ima savršen pogled, enterijer će vas oduševiti

Autor:

09.12.2023 18:35

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stan Bilje Krstić ima prelep pogled



Etno pevačica Biljana Krstić svoj privatan život nikada nije previše eksponirala. Muzičarka živi mirnim i povučenim životom, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da zavirimo u stan Bilje Krstić.

Facebook

 

Njen dom nalazi se na Slaviji i prava je ušuškana oaza, idealna za uživanje u porodičnim trenucima. Prostorom preovlađuje bela boja, a čitav enterijer odiše elegancijom. Tu su slike, antikviteti, cveće, ali i jednostavne bele police.

Pročitajte Bilja Krstić emotivna - Moja unuka Noa je dete sa specijalnim potrebama i medicinski fenomen

Biljin omiljeni kutak u stanu je terasa koja ima prelep pogled na Slaviju.

‒ Živim na šestom spratu. Moj prozor s jedne strane direktno gleda na fontanu, a sa druge na Hram Svetog Save, i upravo je to za mene najlepši zalazak sunca koji sam videla u ovom gradu – izjavila je jednom prilikom za 24.sedam.rs.

Facebook

 

Stan Bilje Krstić na savršenoj lokaciji

‒ Sve volim u Beogradu, ali najviše kraj gde živim. Tu blizu su Fakultet muzičkih umetnosti, Jugoslovensko dramsko pozorište, Radio-Beograd, sve mi je nekako tu.

Imam divne prijatelje i komšiluk. Beograd od pre dvadeset godina i ovaj danas mnogo se razlikuju. Ja sam došla 1975. godine i, sećam se, za mene je to i tada bila metropola.

Facebook

 

Budući da se stan Bilje Krstić nalazi na Slaviji ona voli da odatle voli da prošeta do Kalenić pijace. Njena kuhinja je praktična i moderna, a sigurni smo da se tu uvek krčka neko ukusno jelo.

Facebook

 

Na frižiderima smo zapazili magnete sa brojih putovanja, a na trpezarijskom stolu starinsku džezvu i fildžane.

Facebook

 

 

 

Komentari. (0)

Loading