Biljana Krstić

Bilja Krstić emotivna: Moja unuka Noa je dete sa specijalnim potrebama i medicinski fenomen

Autor:

12.03.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Unuka Bilje Krstić je dete sa specijalnim potrebama koje je uz puno ljubavi i pažnje postiglo sve ono što su pričali da neće moći



Iako se već decenijama bavi muzikom i niže uspehe u karijeri, Biljana Krstić nije često govorila o privatnom životu. Ono što je poznato je da muzičarka ima dve ćerke i unuku o kojima je nedavno govorila u emisiji „Pusti brigu“ na Kurir televiziji.

Pročitajte Bilja Krstić vratila se muzici nakon kraće pauze!

Promo

 

Ćerke Milica i Lenka imaju 30 i 36 godina, a svojevremeno su pohađale muzičku školu iz koje ih je Biljana ispisala.

‒ Obe vole muziku, a ja sam jedna od retkih mama koje su decu ispisale iz muzičke škole. U šali govorim da nisam imala vremena da vežbam. U stvari iznervirala me je jedna profesorka solfeđa koja me je pozvala i rekla mi da nisu nešto navežbale. Odgovorila sam da nemam ja više šta da vežbam, da sam ja svoje navežbala ‒ otkrila je umetnica.

Pročitajte Ostala bez novca - Bilja Krstić na meti lopova

Kurir televizija printscreen

 

‒ Milica je na Politethnici završila industrijski dizajn, inače veoma lepo fotografiše, ima svoj studio i pristojno radi. Noa, njena ćerka, a moja unuka i mezimica, ima deset godina i raste sa puno pažnje i ljubavi. Iako je dete sa specijalnim potrebama, kažu da je medicinski fenomen, dakle, sve ono što je rečeno da neće moći, mi smo postigli uz ogromnu ljubav i puno vremena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading