Novak Đoković

Dobro protrljajte oči: Ovo je dvojnik Novaka Đokovića (foto)

Autor:

06.12.2023 21:15

Foto:

Foto:

Dvojnik Novaka Đokovića je ovaj holivudski producent



Naš najbolji teniser Novak Đoković godinama intrigira domaću javnost.

Kako provodi slobodno vreme, gde izlazi, s kim se druži, svi bi želeli da znaju. Zato ovog puta otkrivamo koji je holivudski producent dvojnik Novaka Đokovića. 

Ata Images

 

Naime, dvojnik Novaka Đokovića je nagrađivani reditelj i producent Majkl Engler, koji stoji iza popularnog filma “Dauntonska opatija”, a radio je i na brojnim drugim projektima.

Pročitajte Uspešna, obrazovana i nestvarno lepa - Ova manekenka je kuma Novaka Đokovića (foto)

U njegova najpoznatija ostvarenja spadaju serije “S*ks i grad”, “Šest stopa pod zemljom”, “Moj takozvani život”, “Deadwood”, pa lako možemo da zaključimo da je dvojnik Novaka Đokovića neprikosnoven u svom poslu, baš kao i Nole na teniskom terenu. 

Photo byMark Mainz Getty Images for DGA

 

Iako je sličnost neverovatna, mnogi će ponovo pogledati fotografiju čuvenog producenta ne bi li se uverili da nije optička varka.

Međutim, ako obratite pažnju na oblik glave, oči, osmeh, dobroćudni pogled, biće vam kristalno jasno kako će naš teniser izgledati kad uveliko bude u penziji.

Komentari. (1)

Loading
Dejan

08.12.2023 15:41

Glupa objava, nigdje slike dvojnika, napisali ste da se dobro zagledamo i da će mo viditi ksko će Nole izgledati kad bude u penziji, na objavi ima 2 fotke Noleta, možda je jedna od njih dvojnikova iz mlađih dana, ali nigdje nema novije fotke dvojnika...... Loše 👎👎👎