Džej Ramadanovski

Tri pretužne godine: Porodica i prijateji na Džejevom grobu, reči ćerke Marije će svi pamtiti

Autor:

06.12.2023 14:40

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Pomen Džeju Ramadanovskog održan je danas na Novom groblju



Prošlo je tri godine od kada nas je zauvek napustio Džej Ramadanovski. U čast pokojnog pevača na Novom groblju održan je pomen na kome su se okupili porodica, prijatelji i kolege koji su položili cveće, a njaviše pažnje privukao je Džejev unuk.

Sin Ane i Adila Maksutovića stigao je u pratnji svojih roditelja kako bi svom dedi odao počast i na njegov grob položio je venac.

Ata Images

 

Tu su bile i ćerke Ana i Marija koja je donela ogromnu kutiju crvenih ruža, kao i bivša supruga Nada koja je bila njegova velika ljubav.

Osim nje došla je i Andrijana, žena koja je bila sa Džejem do poslednjeg trenutka njegovog života.

Pročitajte Na treću godišnjicu Džejeve smrti otkrivena pretužna istina, ovo se zaista dogodilo tog 6. decembra

U rukama je nosila veliki venac sa belim, ispletenim srcem, a na njemu je napisana kratka, ali dirljiva poruka: "Tvoja Andrijana".

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Od poznatih ličnosti i Džejevih kolega došli su Hasan Dudić, Acko Nezirović, Stevan Anđelković, Adil Maksutović i Vanesa Šokčić.

Na dan pomena Džeja Ramadanovskog ćerka Marija emotivnija nego ikad

 

Džejeva ćerka Marija na dan očeve smrti prisetila se pokojnog oca i na svom Instagram nalogu posvetila mu je emotivne reči.

"06.12.2020 najgori dan u mom životu. Isti datum tri godine kasnije. Napisala bih mnogo toga ali neću ti i onako sve znaš! Volim te i nedostaješ previše! Niko nikada kao ti", napisala je Marija u opisu.

 

 


Podsetimo, pevač je umro u 56. godini od srca. Džeja su reanimirali oko 14:30. Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

 

Komentari. (0)

Loading