Jelena Đoković

Jelena Đoković podelila prelepe vesti, Nole nikad nije bio ponosniji

Autor:

28.11.2023 18:45

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Jelena Đoković nikad srećnija!



Jelena Đoković, direktorka Fondacije Novak Đoković, godinama je neumorna u humanitarom radu. Ispred ove fondacije mnogo je doprinela deci, a humanitarni rad Jelene Đoković nije prošao nezapaženo.

Naime, Novakova supruga dobitnica je nagrade "Svetislav Milić“, plakete mira, čime se pohvalila na svom Instagram-nalogu.

Ata Images

 

"Plaketa joj je dodeljena za izvanredne rezultate na polju humanitarnog rada, za nemerljiv doprinos u ranom razvoju dece, za predan i posvećen rad sa mladima i za predstavljanje Srbije u svetu“, napisao je Jovan Milić ispred humanitarne organizacije.

Pročitajte Kakva haljina! Jelena Đoković je ikona stila, najnovije fotografije to i dokazuju

Humanitarni rad Jelene Đoković prvo se oslikava u pomoći deci, a ona je svojevremeno otkrila koja ju je priča posebno rastužila.

Instagram

 

- Bilo ih je jako puno. Pre dve godine otvarali smo vrtić u Šidu, koji pohađa dete-leptir. Taj mali anđeo koji trpi jako velike bolove, te njegove okice, majka koja strepi da li će se udariti - baš sam bila pod jakim utiskom.

Pamtim i porodicu iz projekta "Porodični saradnik” - otac i troje dece, majka ih je napustila. Ćerka koja brine o higijeni, kuva i ide u školu. Učili smo ih veštinama i kućnim i roditeljskim i komunikacijskim i prvi put su kroz program proslavili zajedno rođendan, sa tortom i svećicama - ispričala je Jelena jednom prilikom za HELLO!.

Komentari. (0)

Loading