Petar Strugar

Rodila mu je starijeg sina: Da li ste znali da je prva supruga Petra Strugara njegova koleginica? (foto)

Autor:

23.11.2023 13:56

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Bivša supruga Petra Strugara rodila mu je sina, ali su se ubrzo razveli



Petar Strugar već neko vreme uživa u ljubavi s koleginicom Ninom Nešković, a iako veoma mlad, iza sebe ima dva braka i dvojicu sinova, Zariju i Iva.

Međutim, malo ko zna da je bivša supruga Petra Strugara njegova koleginica Ivana Nikolić, s kojom je neretko delio kadar. Upravo s njom dobio je starijeg sina Zariju kojem su roditelji maksimalno posvećeni.

Privatna arhiva/ Story press

 

Glumac se oženio i prvo dete dobio veoma mlad, sa svega 26 godina. Iako je ljubav između njega i Ivane bila velika, nije bila dovoljna da prevaziđu probleme koji su se nizali pa su se nakon dve godine braka sporazumno razišli.

Nedavno je gostujući u emisiji kod Goce Tržan glumac otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom partnerkom, kao i kako je preživeo tu malu smrt, zvanu razvod.

Bivša supruga Petra Strugara o njemu ima samo reči hvale

- Porodica je bitna, sad uspe, ne uspe. Nije mi bilo teško zbog razvoda, ali mi je bio težak taj momenat kad shvatiš da nisi sam, tu je dete.

Instagram / besna.kobila

 

Ipak, živ se čovek na sve navikne - počeo je glumac, a na pitanje u kakvim je odnosima sa majkom svog prvog deteta, odgovorio je:

Pročitajte Više se ne kriju - Petar Strugar podelio posebnu fotografiju sa Ninom Nešković

- Kad se raziđete, zašto ne biste bili u dobrim odnosima. Sve moraš da staviš sa strane jer to dete ništa nije krivo. Progutaš šta treba da progutaš. Sada smo možda u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno.

Bivša supruga Petra Strugara o njemu je uvek govorila u superlativu, ističući da im je sreća sina na prvom mestu i da se oboje trude da budu najbolji roditelji kako Zarija ne bi osetio da mama i tata makar fizički više nisu zajedno.

 

Komentari. (0)

Loading