Lazar i Anica

Ljubav se vidi u pogledu: Lazar Ristovski i Anica prvi put zajedno u javnosti

Autor:

10.11.2023 09:59

Foto:

Foto:

Prvo pojavljivanje u javnosti Lazara Ristovskog i Anice Lazić izazvalo je oprečne komentareOtkako se saznalo da je proslavljeni glumac Lazar Ristovski sreću nakon razvoda našao pored četiri decenije mlađe kolegnice Anice Lazić, o njima ne prestaje da se piše.

Emocije ne žele da skrivaju, već neretko pokazuju na društvenim mrežama koliko im je lepo zajedno, a prvo pojavljivanje u javnosti Lazara Ristovskog i Anice Lazić dogodilo se nedavno.

Instagram

 

Glumački par pojavio se u Arhivu Vojvodine u Novom Sadu, a oboma su široki osmesi krasili lica. Sve vreme šetali su zagrljeni, a fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama jasno pokazuju da je ljubav između njih dvoje prava.

Osim što su blistali od sreće, glumac i njegova lepa izabranica bili su modno usklađeni, te je Lazar obukao džemper sivo-krem boje, kakav je bio i kaput njegove devojke. 

 

 

Prvo pojavljivanje u javnosti Lazara Ristovskog i Anice Lazić 

Anica i Lazar primer su da ljubav ne bira ni mesto, ni vreme a ni razliku u godinama, već se jednostavno dogodi. Ono o čemu se nedavno spekulisalo jeste da se dramski umetnik verio s lepom partnerkom.

Naime, ona je nedavno podelila fotografiju na Instagramu gde je u prvom planu prsten nalik na verenički, te su mnogi pomislili da su rešili da ljubav podignu na viši nivo.

 

 

Pročitajte Svi pričaju o njihovoj veridbi - Na ruci devojke Lazara Ristovskog zasijao prsten

Bilo kako bilo, njih dvoje uživaju u skladnom odnosu a tome u prilog govori i prvo pojavljivanje u javnosti Lazara Ristovskog i Anice Lazić gde su svi koji su ih okruživali mogli da vide da su rođeni jedno za drugo.

Komentari. (0)

Loading