Aca Lukas

Sušta suprotnost Sonji: Ovo je prva žena Ace Lukasa

Autor:

05.11.2023 16:01

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Prva žena Ace Lukasa živi mirnim, povučenim životom i ne eksponira se javno



Aca Lukas poznat je po burnom ljubavnom životu, pa ne čudi činjenica da iza sebe ima nekoliko brakova iz kojih je dobio decu.

Prva žena Ace Lukasa zove se Svetlana, a u knjizi „Ovo sam ja“ opisao je da se u nju zaljubio na prvi pogled i da je odmah rešio da se oženi njom.

Aca i Svetlana venčali su se kada mu je bilo dvadeset godina. Par je ubrzo dobio ćerku Miljanu i sina Lazara, koji su nakon razvoda ostali sa majkom.

‒ Kad sam dobio prvo dete, od očinstva mi je bilo poznato samo to da treba da mi pocepaju košulju na proslavi koju ću prirediti.

Pročitajte Ma kakve barbike - Ćerka Ace Lukasa sa tatom uskladila stajling pa otišli na...

Najiskrenije, toliko sam bio pogubljen da sam zaboravio da kupim pelene, pa je moja majka morala da se pobrine za to. Da ne bude zabune, daleko od toga da sam bio u fazonu baš me briga za dete. Naprotiv, silno sam se obradovao i baš mi je bilo stalo, ali ništa nisam znao.

Ata Images

 

Aca je 1999. godine upoznao izvesnu Natašu, zbog koje je ubrzo ostavio Svetlanu. Iako se nikada nije oženio Natašom, smatra je jednakom sa ostalim suprugama. Sa njom je dobio treće dete, sina Andreja, a nakon raskida, Nataša i Svetlana su postale prijateljice.

Pročitajte Aca Lukas prvi put o sukobu sa našom najpoznatijom pevačicom, ovo niko nije očekivao

- Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu - napisao je Aca.

Andreja Damnjanović

 

Pisalo se o tome da prva žena Ace Lukasa živi skromno. Ona je zaposlena u jednoj prodavnici zdrave hrane, a odlučila je da živi mirno i povučeno, te nikada ne daje izjave.

Acina i Svetlanina deca ne žive luksuznim životom, poput mnoge dece poznatih, već su oboje zaposleni. Starija ćerka Miljana godinama radi kao šminkerka na televizijama, retko se pojavljuje u javnosti, a nedavno je dobila i ćerku.

S druge strane, sin Lazar, češće se pojavljuje u javnosti najčešće u društvu supruge Ane sa kojom ima sina Vuksana.

Komentari. (0)

Loading