Petra Krstović

Moderna beba Milene Živanović: Vodimo je na slave, proslave, džez piknik...

Autor:

05.11.2023 22:01

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Ćerka Milene Živanović je neodoljiva



Otkako je krajem maja na svet donela ćerkicu Petru, glumica Milena Živanović (33) uživa u majčinstvu i mnogo je opuštenija nego kad je dobila sina Tadiju, koji će u novembru proslaviti peti rođendan.

Petra nije zahtevna beba i već je navikla da svuda ide s bratom, mamom i tatom Ivanom Krstovićem.

Dalibor Danilović

 

- Mnogo je dobra, mislim da je nekako svesna da je drugo dete. Vodimo je gde god da idemo i prati naš dan. Voli da se smeje, stalno nešto guče. Spava po celu noć, plače samo kad je gladna ili kad treba da se presvuče.

Pročitajte Čestitamo! Porodila se glumica, ćerka Milene Živanović nosi prelepo ime

Po izlasku iz porodilišta, kad sam videla platnene pelene, pitala sam se da li ću se setiti kako ide prepovijanje. S njom sam mnogo opuštenija nego sa prvim detetom, što nisam očekivala da će biti.

Ostaću uz nju sve vreme porodiljskog bolovanja. Svesna sam trenutka i sve mi je lepo, čak i kada je neki dan fizički naporan. Uživam u najdužem raspustu u životu.

Glumica ističe da je usput shvatila da nema tačnih odgovora na temu roditeljstva.

Muški deo porodice potpuno je oduševljen devojčicom, posebno Tadija.

Privatna Arhiva

 

- Obožava je. Kad smo došle iz porodilišta, bio je pravi spektakl. Kupili smo mu poklone da se ne bi osećao zapostavljeno, mislila sam da će prvo njih otvoriti, međutim, iznenadio me je, prvo je došao do bebe i s malom knedlom u grlu rekao: “Jako je slatka.”

Pročitajte Glumica Milena Živanović potpuno je promenila svoju ishranu od porođaja - Kada sam postala mama, kuhinju sam prilagodila bebi!

Ćerka Milene Živanović uživa u pažnji svih članova porodice

- Suprug i ja se trudimo da mu posvetimo dovoljno pažnje kako ne bi osećao ljubomoru. A tata je potpuno zaljubljen u ćerku i čini mi se da tek sad razumem taj poseban odnos očeva i devojčica, jasno mi je otkud tolika ljubav. Pošto se on od svih ukućana najteže budi, Petra ga često bocka prstićima i nešto guče.

Tata i sin su odličan tandem kad bebu treba pričuvati.

Jakov Simović/Gloria

 

- Njih dvojica se super snalaze kao dadilje, pevaju joj pesmicu koju sam ja pevala Tadiji kad je bio mali. Kad sam ih prvi put ostavila same, pomalo sam strepela, ali kad sam videla koliko im dobro ide, opustila sam se.

A i Petra je vrlo prilagodljiva, vodimo je na slave, proslave, bili smo i na Džez pikniku u Botaničkoj bašti i tad je spokojno zaspala na svom ćebencetu. Nekoliko puta bila je sa mnom u pozorištu, a ustanovila sam da obožava da ide kod frizera, koji nam je u prvom komšiluku, odmah se uspava uz zvuk fena.

Komentari. (0)

Loading