Mak Varešanović

Sličnost je neverovatna: Vanbračni sin Harija Varešanovića očeva je kopija (foto)

Autor:

02.11.2023 20:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Vanbračni sin Harija Varešanovića očev je klon, ovolika sličnost je neverovatna



 

Hari Varešanović decenijama važi za jednog od najpoželjnih pevača u regionu.

Kako je i sam više puta isticao, njegov jedini porok u životu bile su žene, pa često nije mogao od njih da se odbrani. Dok je još bio u braku sa Aidom, s kojom ima dvoje dece Nađu i Damira, rodio se i vanbračni sin Harija Varešanovića, Mak.

Promo

 

Neretko je pevač govorio da je u braku sa prvom suprugom ostajao samo zbog dece, nazivajući njihov odnos kompromisnim brakom, dok mu je Aida praštala sva neverstva.

Ipak, na brak su tačku odavno stavili, a povod nije bio vanbračni sin Harija Varešanovića, kako se u medijima spekulisalo.

Vanbračni sin Harija Varešanovića očeva je kopija

Dugo se spekulisalo o tome da muzičar nije znao da najstariji sin postoji, ali to je demantovala Makova majka, izvesna Maja. Navodno, od početka je bio upućen u trudnoću i brinuo o sinu, ali se nije previše mešao u vaspitanje.

Privatna Arhiva

 

I nikad nije krio da ima još jedno dete. Sve i da je to želeo, ne bi mogao – Mak je njegova kopija, slažu se mnogi.

Pročitajte Stravična vest stiže o Hariju Varešanoviću, svi se nadaju da nije istina

Takođe, Maja je u izjavi za medije pre nekoliko godina rekla da ona nije kriva za krah Harijevog prvog braka i da joj smeta što uz Maka u svim novinama stoji da je vanbračni sin.

Mak Varešanović danas ima 32 godine, živi u Nemačkoj i srećno je oženjen već nekoliko godina. Sa ocem je u odličnim odnosima. 

Privatna Arhiva

 

‒ Sinovi Mak i Damir su informatičari, ćerka Nađa je doktorka, ima dvoje dece. Oni su u Nemačkoj i Sloveniji, zadovoljan sam kako su se snašli.

Svi su stručnjaci u svom poslu. Hvala Bogu, niko nije povukao pevanje na mene – izjavio je svojevremeno Hari, koji je sreću pronašao u drugom braku, pored lepe Osječanke Jasminke.

Komentari. (0)

Loading