Hari mata hari

Stravična vest stiže o Hariju Varešanoviću, svi se nadaju da nije istina

Autor: Gloria.rs

31.03.2023 13:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Mediji bruje o pevaču Hariju Varešanoviću koji je prema pisanju medija u veoma teškoj situacijiHajrudin Hari Varešanović (62) navodno je u velikim problemima, koji su nastali zbog kocke.

- Hari se godinama kocka i to znaju svi koji ga poznaju i koji su mu bliski. Počeo je iz zabave i nekako rekreativno, ali je vremenom postao ozbiljan zavisnik od ovog poroka.

Pročitajte Hari Varešanović - Nikada se nisam mešao deci u privatan život

ATA Images

 

Ulog se povećavao kao i dobitak, ali mu u poslednje vreme sreća nije bila naklonjena pa je izgubio sve što je ikada na kocki dobio, ali i zaradio od pevanja - ispričao je za Alo izvor blizak Varešanoviću.

Izvor dodaje i da je za vreme pandemije koronavirusa, kada nije bilo nastupa ni koncerata, Hari više nego ikada posećivao kockarnice i u njima tražio spas.

- Priča se da je prokockao silne nekretnine koje je godinama sticao, te da je došao u fazu da novac pozajmljuje i diže kredit kako bi se iščupao iz dugova - tvrdi pomenuti izvor.

Pojedini portali su o ovome pisali još 2016. godine, ali je pevač tada sve demantovao ističući da se uspeh uvek osporavao, te da se nikada nije praštao.

Njegovi su ga prijatelji tada branili i isticali da kocka nije njegov porok već zabava.

- Šta je tu čudno, pa čovek zaradi i ima pravo i da se zabavlja. Da toliko novaca ostavlja u kazinima, ne bi bio ovo što jeste danas.

Pročitajte Hari Mata Hari o životnim izazovima - Beležio sam i stative i super golove

ATA Images

 

Zna on gde i kako treba uložiti novac, to pokazuje njegov uspeh u poslu kojim se bavi - govorili su njegovi bliski saradnici tada, piše Kurir.

- Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok.

Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku, zbog dece - istakao je davno u jednom intervjuu Hari, koji se sada nije javljao na telefon kako bi odgovorio na pitanja novinara.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (7)

Loading
MIMI9

31.03.2023 16:58

Ma sta se brinemo , sad ce on da napuni par Arena i resen problem ! A glupi **** vec su stali u red da kupe kartu.

Dorotej

31.03.2023 23:43

Neću moći spavati od brige ..

Jasmina

01.04.2023 08:09

Po čemu je to " stravično",pre će biti žalosno što je glup?To je njegov izbor i ne vidim zašto neko treba da se nervira zbog njegove loše odluke.

Miško

01.04.2023 13:19

Ta šta kažete, vi se to malo zezate aaa, da bi se bavio kockom treba da ima kefalo, a on jedva rečenicu da ume da sastavi.

Moci

01.04.2023 15:10

Haha u teškoj situaciji i to me ******,što ja ne kockam nemam baš sam se sad nasekirao.

Mile

01.04.2023 16:04

Inače hari važi za velikog vernika 5 puta klanja hahaha

Ivana

01.04.2023 17:11

..zasto mi je tesko požaliti zabavljače ne'am pojma..ali mi je tesko..