Slađana Tesla

Rođaka Nikole Tesle harala modeling-scenom devedesetih, ovo je ona danas

Autor:

31.10.2023 17:00

Foto:

Foto:

Rođaka Nikole Tesle bila je veoma uspešna manekenka



Modeling-scena devedesetih godina donela je zvučna imena poput Tamare Paunović, Jelene Ivanović, Anđelije Vujović, ali se izdvojilo ime Slađane Tesle, rođake Nikole Tesle.

Slađani je lepota otvorila vrata svetskih modnih kuća, te je radila za velike kreatore kao što su Vivijen Vestvud i Valentina.

Rođaka Nikole Tesle potom se otisnula u druge vode, oprobala se kao producentkinja, modna kreatorka i kasting-direktorka, pa je svet modelinga ostavila po strani.

 

 

Kao i kada se pojavila na modnim pistama, Slađana još pleni čarobnim pogledom, plavom kosom i negovanim izgledom.

Za magazin HELLO! jednom prilikom je govorila o tome koliko joj je nega bitna i koliko vremena posvećuje ritualima nege lica i tela.

Pročitajte Srpski supermodel osvojio italijansku scenu - Rim u znaku Slađane Tesle

- Iako mnogi misle da zbog prirode manekenskog posla provodim mnogo vremena negujući se, to nije tako. Kada je moja koža u pitanju, trudim se da ispunim osnovne korake jer želim da izgledam uredno i negovano.

 

 

Lice svakodnevno čistim i koristim kremu koju mi spravljaju farmaceuti, kao i antirid. Jednom u tri meseca odlazim na manji tretman kod kozmetičara, a masku stavljam jednom u dve nedelje. Ne provodim mnogo vremena u salonima. Na dobroj koži mogu da zahvalim genetici.

Pročitajte Kako je ostao bez zlatnika od Nikole Tesle - Duda Ivković je o ovome izbegavao da govori

Rođaka Nikole Tesle svojevremeno je otkrila koliko ima sličnosti sa čuvenim naučnikom. Jednom je izjavila da je ona direktni potomak njegovog brata od strica, piše Zadovoljna.rs.

- Mnogi mi kažu da na Nikolu imam karakterne crte lica, koščato lice, nepravilan profil, prodoran pogled. Visoka sam i nisam krupne građe. S druge strane, od dede se razlikujem po interesovanjima. Oduvek sam bila društvenjak.

 

 

- Odlično su mi išli strani jezici, a zanimala me je i istorija umetnosti. Međutim, pre nekoliko godina počela sam da se interesujem za metafiziku i tada sam pomislila: "Evo ga Tesla u meni!" On se, kao i ja sada, bavio onim duhovnim u čoveku.

Smatram da je isto kao i ja verovao da ljudi nisu svesni svoje snage i šta su sve sposobni da urade. Važno je da razmišljamo pozitivno, jer svi smo mi magneti koji privlače svoju stvarnost - istakla je Slađana, koja je pre nekoliko godina postala zaštitno lice italijanskog brenda nakita Sefora Farinači.

Komentari. (0)

Loading