Marija Mikić

Samo si klonuo i otišao za pola sata meni na rukama... Marija Mikić skrhana od bola

Autor:

25.10.2023 09:58

Foto:

Foto:

Objava Marije Mikić rastužila njene pratioce



Pevačica Marija Mikić poznata je kao veliki ljubitelj životinja. Ona i njen suprug imaju psa Sonija, a dugo godina imali su i papagaja Aksija koga su obožavali. Nažalost, njihov voljeni ljubimac je preminuo, nakon čega se potresena pevačica oglasila na svom Instagram profilu, a objava Marije Mikić dirnula je njene pratioce.

„Mili moj dobri. Samo si odjednom klonuo i otišao za pola sata, meni na rukama. Nisam znala da ću danas poslednji put čuti tvoj glas i tvoju pesmu. Bio si od početka sa nama. Najvoljeniji.

Pročitajte Kao iz bajke - Zavirite na glamurozno venčanje Marije Mikić i Jovana Pantića (foto)

Pričali su nam da smo čudo napravili od tebe i da se nijedan papagaj nije tako mazio i ponašao kao čovek. Sve smo to uspeli zbog ljubavi, ali nismo uspeli da te sačuvamo. Nešto je bilo jače i od tebe i od nas”, napisala je Marija Mikić na Instagramu, pa dodala:

„Bio si tu kad je došla jedna beba, pa druga, i pričali su nam: ‘Nemojte ga blizu dece, uješće ih’. Ti si sve znao, samo si ih mazio i čuvao još dok su bili u stomaku.

Znaš, znali smo u šali da kažemo kad deca odu svojim putem, opet ćemo ostati ti, Joca i ja. Da sedimo na fotelji, a ti na ramenu. Ostaće samo uspomena, dobri moj Aksi.

Mnogo njih. Kako da te prepričam klincima? Raširi krila najviše i pevaj najglasnije. Vole te tvoji ludaci, Soni ti je već uzeo ćebence", zaključila je pevačica očito skrhana od bola zbog smrti voljenog ljubimca.

Nakon objave Marije Mikić nizale su se poruke podrške, pogotovo od ljudi koji su imali isto iskustvo.

 

Komentari. (0)

Loading