Marko Gvero

Marko Gvero oduševio najnovijom fotografijom iz porodičnog doma: Pridružio nam se novi član!

Autor:

06.10.2023 19:50

Foto:

Foto:

Porodica Marka Gvera raduje se novom članu



Glumac Marko Gvero poznat je kao porodičan čovek. On je već dugo u srećnom braku, u kome je dobio svoj najveći ponos, ćerku Janu i tri godine mlađeg sina Uroša, a porodica Marka Gvera sada ima novog člana.

Ata Images

 

Naime, Marko je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju neodoljivog šteneta uz simpatičan opis: „Pridružio nam se još jedan član gverinjaka”.

Pročitajte Marko Gvero otvorio vrata svog doma u Herceg Novom u kome uživa sa suprugom, ovo je san (foto)

Ova objava oduševila je njegove fanove koji su se utrkivali ko će smisliti lepše ime za kućnog ljubimca.

Instagram

 

Inače, glumac ne voli da govori o privatnom životu, ali do javnosti je ipak dospela informacija da je ćerka Jana krenula njegovim stopama i upisala Fakultet dramskih umetnosti, doduše smer produkcija.

Porodica Marka Gvera uživa da zajedno provodi vreme, pa ćerka i sin tati ponekad prave društvo na njegovom čamcu, ali retko, budući da nema interneta.

Pročitajte Pomislićete da vidite duplo - Ovo je otac Marka Gvera, sličnost je neverovatna (foto)

– Bežični internet je bitan faktor da bi došli. Uroš, koji ozbiljno igra fudbal, češće na reku ide s mojim tastom nego sa mnom jer mu deda retko šta brani. Sa dedom je uvek lakše, ja sam onaj koji viče: „Stani, ne mrdaj, pazi”. Ima previše naredbi i zabrana, ali na čamcu, s decom, moraš da budeš obazriv ‒ ispričao je jednom prilikom Gvero.

Komentari. (0)

Loading