Elena i Predrag

Jedina fotografija iz braka: Elena Karaman volela je fudbalera, tragedija je obeležila njihov život (foto)

Autor:

24.10.2023 10:59

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Brak Elene Karaman i Peđe Mijatovića nije dugo potrajao



Elena Karaman poslednjih nekoliko godina pronašla je mirnu luku i ljubav pored fotografa Dušana Reljina, a ranijih godina imala je buran emotivni život. 

Uvek je pored sebe imala jake i uspešne muškarce, a njene prve ljubavi retko ko se seća. 

Brak Elene Karaman i Peđe Mijatovića davno je okončan, a iz te ljubavi rodili su se Luka i Andreja.

Ata Images

 

Dizajnerka nameštaja i proslavljeni fudbaler u emotivnu vezu, a kasnije i bračnu zajednicu, uplovili su veoma mladi. Kada su izgovorili sudobonosno „da“, Elena je imala 19, a Peđa tek tri godine više.

Uvek je ćerka Verice Rakočević pričala u superlativu o prvom suprugu, a njihov odnos obeležila je velika tragedija kada im je mlađi sin Andreja preminuo sa četrnaest godina.

Brak Elene Karaman i Peđe Mijatovića započet je iz velike ljubavi, međutim...

Ne postoje fotografije bivših supružnika, do jedne koja je tek nedavno isplivala na društvenim mrežama, a po svemu sudeći može se videti da je ljubav između Elene i Peđe bila prava jer su im široki osmesi krasili lica.

Profimedia

 

Ipak, da nije samo ljubav dovoljna u jednom odnosu shvatili su i oni nekoliko godina kasnije, kada su rešili da se raziđu u prijateljskim odnosima kako bi zajedničkim snagama nastavili da odgajaju sinove.

Pročitajte Jedna ćerka javnosti je i te kako poznata, a ko je druga naslednica Verice Rakočević

Iako je brak Elene Karaman i Peđe Mijatovića završen, te su oboje pronašli sreću kraj drugih ljudi, naslednici, kao i bolest mlađeg sina, uvek su ih povezivali. 

U ispovesti za magazin „Dama“ iz 1998. godine, odnosno posle njihovog razvoda, Elena je otkrila tamnu stranu medalje života sa fudbalerom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Normalno je da kada dvoje žive zajedno utiču jedno na drugo i mi smo jako dobro funkcionisali. Peđa je verovatno amortizovao moje gluposti, kao i ja njegove.

Ni danas kad gledam fudbal, a gledam ga samo kad on igra, ne mogu da se opustim. Kose mi se emocije od ponosa do mržnje. Taj sam sport periodično doživljavala kao suparnicu, nekoga ko mi je oduzimao muža onda kad mi je najviše bio potreban.

Odvodio ga je sa rođendana, godišnjica, porođaja, bolesti.  Sa druge strane, ponosna sam što sa takvim čovekom imam dvoje dece - pričala je dizajnerka nameštaja.

Komentari. (0)

Loading