Irina Vukotić

Bol koja ne prolazi... Irina Vukotić objavom rasplakala pratioce

Autor:

19.10.2023 21:20

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Objava Irine Vukotić dirnula njene pratioce



Pre godinu dana voditeljka Irina Vukotić suočila se sa najvećim životnim gubitkom kada je njena majka Goca iznenada preminula.

Majka Irine Vukotić voditeljki je bila najveći životni oslonac, a ona se tada potresnim rečima oprostila od nje.

„Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija, najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo, nikad nisi nikog opterećivala, već se nesebično i sa ljubavlju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš”, napisala je Irina tada i dodala: 

Pročitajte Prvo pokorila modnu pistu, sada novi razlog za ponos - Upoznajte Iskru, ćerku Irine Vukotić (foto)

„Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš, dušo slatka moja. O koliko te volim i koliko boli, Gocka moja. Moj anđeo si bila i bićeš.

Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla, pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju”.

Da bol za gubitkom majke ne prolazi, voditeljka je pokazala danas kada je emotivnom objavom dirnula mnoge.

Naime, majka Irine Vukotić na fotografiji iz srećnih vremena blistala je sa širokim osmehom, dok je u opisu stajalo: „Čuvam tvoj osmeh, mama. Nedostaješ”.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading