Ana Ivanović

Pre slave i bogatstva: Nećete verovati kako je nekada izgledala Ana Ivanović

Autor:

16.10.2023 20:00

Foto: Brax

Foto: Brax

Fotografija Ane Ivanović iznenadila fanove



Nekadašnja teniserka Ana Ivanović veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde sa fanovima rado deli trenutke iz privatnog života.

Tako na njenom nalogu možemo videti kako izgleda njena dnevna rutina, koji su novi poslovni poduhvati, ali i lepe uspomene, a upravo nas je najnovija fotografija Ane Ivanović vratila u prošlost.

Instagram

 

Naime, supruga Bastijana Švajnštajgera podelila je fotografiju iz detinjstva na kojoj pozira sa bratom Milošem na njegov rođendan, dok je u opisu fotografije stajalo: "Tada kao i danas - najbolji brat koji postoji. Srećan rođendan, sve najbolje ti želim."

Pročitajte Ujednačeni stajlinzi su za čistu desetku - Ana i Bastijan zablistali u noćnom provodu, osmesi sve govore (foto)

Rođendanske čestitke nisu prestajale da pristižu, ali neizbežni su bili i komentari da se slavna teniserka gotovo nimalo nije promenila.

 

 

Iako je prošlo dosta godina, Anu krase plave oči i prepoznatljiv osmeh, pa je već pri prvom pogledu jasno o kome je reč.

Za razliku od brojnih poznatih ličnosti, Ana nije podlegla trendovima, već je zaobišla estetske korekcije, pa je poznata kao neko ko neguje prirodnu lepotu.

Fotografija Ane Ivanović i njenog brata naprosto je iznenadila njene pratioce koji su ostali u neverici da se do danas tako malo promenila.

Komentari. (0)

Loading