Ljubica Njegomir

Dve godine nakon majčine smrti ćerka Merime Njegomir otvorila dušu: Njen poslednji razgovor sa mnom...

Autor:

13.10.2023 13:25

Foto: Promo

Foto: Promo

Ćerka Merime Njegomir prisetila se poslednjeg razgovora sa majkom



Najstarija ćerka Merime Njegomir, Ljubica, od majke je nasledila neverovatnu hrabrost i upornost, a poznato je koliko je bila vezana za nju.

Legendarna pevačica ćerki je bila najveći uzor i podrška, a mamini saveti uvek su joj bili glavni orijentir u životu kada je donosila važne odluke.

Instagram

 

Merima je Ljubici bila vetar u leđa kada je trebalo da pokrene svoj posao.

– Uvek postoji to pitanje da li si sigurna da zeliš da napustiš relativno siguran posao i zaputiš se u preduzetničku avanturu.

Pročitajte Merima bi zaplakala - Oženio se sin legendarne pevačice, iznenadićete se kako se pojavio na venčanju (foto)

Mislim da je ona, koja je na neki način živela preduzetnički život, mnogo bolje od mene znala koliko neizvesnosti, uspona i padova nosi samostalna karijera. 

Bila mi je velika podrška i mnogo mi nedostaje i u ovom segmentu života. Nedostaje mi da popričamo, da mi da savet i smirenje, kao i da podelimo uspehe. Znala je da kaže: „Nisi ti bez veze moje dete, naravno da možeš sve” – izjavila je Ljubica za Stil.rs. 

– Uvek je napominjala da je u poslu 10 posto talenat, 90 posto rad. Tako da sam naučena odmalena da je rad suština svakog dobrog i uspešnog posla.

A na izazove me je naučila da gleda njenim očima i koristim njen moto: „Ili pukovnik ili pokojnik. Nema odustajanja”. Sada shvatam da je naš poslednji razgovor bio, na neki način, njeno opraštanje sa mnom –prisetila se ćerka Merime Njegomir.

 

Komentari. (0)

Loading