Nekad i sad

Otac mu se ubio, kuma preminula od kancera: Pevača sa slike žene obožavaju, danas je...

Autor:

12.10.2023 10:35

Foto:

Foto:

Da li prepoznajete pevača sa slike?



Pevač sa slike još kao dečak pokazivao je talenat za muziku, a krajem devedesetih doživeo je ogromnu popularnost. Njegovu diskografiju najviše čine balade koje obožavaju pripadnice lepšeg pola.

Veliki uspeh doživeo je na „Sunčanim skalama” 2002. godine s pesmom „Više te nema". Pevač sa slike podelio je sa svojim pratiocima fotografiju iz ranog detinjstva, sa plaže iz njegove rodne Crne Gore, kada je imao sedam-osam godina.

Instagram

 

Nažalost, sa 16 godina doživeo je veliku tragediju koja mu je ostavila ožiljak za ceo život. Naime, njegov otac se ubio, a pevač je jednom prilikom govorio o tome koliko mu je to teško palo. 

– Imao sam 16 godina, moj otac se ubio. Ja znam da on to nije hteo, ali je bio trenutak slabosti. Nažalost, kada sam ga pratio poslednji put i kada sam ga spuštao u raku, čini mi se da je tog trenutka otišlo pola mene. Nikada se nisam oporavio od toga, niti mogu.

Pročitajte Ubili su mu oca, dvaput se razveo, sada čeka bebu sa trećom izabranicom - Ko je obožavani Srbin

Laž je da vreme leči rane. Ne znam koliko puta sam dolazio na grob, da pričam sa njim, da kažem šta me boli. Brzo posle tih ‘Sunčanih skala’, ja nisam više imao svoj život – ispričao je jednom prilikom crnogorski pevač.

Pevač sa slike je 2003. godine došao da živi u Beograd, a nakon isteka ugovora s tadašnjom produkcijskom kućom, 2008. godine dogodio mu se veliki pad.

Kako je sam istakao, nije se uklopio u estradnu priču, pa se to i te kako odrazilo na njegovu egzistenciju. Nakon svih životnih poraza koji su ga snašli, pevač se oporavio, ali je ubrzo 2021. godine doživeo novi udarac, kada je umrla kuma Sanja Garić od raka pankreasa, koju je smatrao drugom majkom.

– Da je život drugačiji, ne bi valjalo. Kad pevam, ja sam najsrećniji, ako uzmeš muziku od mene, ostaje samo matični broj – zaključio je Bojan Marović u emisiji „Preživeli” na televiziji K1.

ATA Images

 

 

Komentari. (0)

Loading