Dragan Gagi Jovanović

Posle svadbe, najlepši povod za slavlje: Anđela Jovanović podelila emotivne trenutke iz porodičnog doma, Gagi je najsrećniji (foto)

Autor:

05.10.2023 13:58

Foto:

Foto:

Gagi Jovanović rođendan proslavio u porodičnom domu, pesma se orila do jutra



Četvrti dan oktobra u porodičnom domu bračnog para Pujić - Jovanović posebno je važan jer tada Dragan Gagi Jovanović rođendan proslavlja.

Kuća na Zlatiboru juče je bila mesto okupljanja povodom proslave 58. divnog dana poznatog glumca. Pevalo se, radovalo i smejalo do sitnih večernjih sati, a slavlje je bilo rezervisano samo za najbliže članove porodice. Dramski umetnik ugasio je svećice sa omiljene torte koju mu je supruga pripremila.

Instagram

 

Ponosna ćerka Anđela podelila je nekoliko fotografija iz njihovog porodičnog doma na osnovu kojih smo mogli da vidimo atmosferu koja je vladala tokom jučerašnjeg dana.

Mlada glumica se prisetila kako je njen otac izgledao na njenom venčanju, koje je pre četiri meseca održano u Beogradu, pa je dobro nasmejala svoje pratioce veoma simpatičnim očevim fotografijama.

Instagram

 

Gagi Jovanović rođendan je proslavio u najlepšem društvu

Poslednjih nekoliko meseci Jovanovići imaju samo razloge za slavlje. Jedinicu Anđelu udali su u junu za dugogodišnjeg izabranika Mihaila Dudaša, a o svadbi se danima pričalo jer su se  gosti složili da na lepšem venčanju nisu bili.

Gagi i Branka poznati su kao veseljaci, što su preneli i na naslednicu koja je bila najveselija mlada. Govoreći o idealu braka, Anđela je otkrila da su joj upravo roditelji primer kako kompromis i ljubav mogu da reše i najteže životne probleme, te da će se truditi da to i ona primenjuje sa Mihailom.

Instagram

 

Pročitajte Oni će se prepoznati i postideti - Dragan Jovanović bez dlake na jeziku sve priznao (video)

Gagi Jovanović rođendan je proslavio u zagrljaju njegove Branke koju je upoznao na snimanju domaćeg horor filma „Sveto mesto“ u kome su oboje imali glavne uloge. I jedno i drugo tada su bili na početku karijere, a ljubav je planula odmah, te su ubrzo stupili i u brak koji danas važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni.

Komentari. (0)

Loading