Nemanja Gudelj

Nakon transplantacije kose, potpuno drugi čovek: Nemanja Gudelj pokazao novu frizuru, svi su složni u jednom (foto)

Autor:

04.10.2023 16:00

Foto: Photo by Maja Hitij/Getty Images

Foto: Photo by Maja Hitij/Getty Images

Frizura Nemanje Gudelja nakon presađivanja kose potpuno je drugačija od one na koju smo navikli



Nemanja Gudelj ovu godinu pamtiće po brojnim, uglavnom lepim, bitnim životnim događajima. Verio je, a zatim i oženio partnerku Anastasiju Ražnatović, bilo je i teških trenutaka kada mu je mlađi brat završio u bolnici i devojka izgubila bebu, ali je fudbaler iz tih situacija izašao još jači.

Međutim, ono na šta se odlučio ove godine je nešto što je želeo mnogo ranije, ali nije imao hrabrosti. Naime, Cecin zet presadio je kosu letos, a najveća podrška bila mu je supruga Anastasija. Tako smo sada imali priliku da vidimo kako izgleda nova frizura Nemanje Gudelja.

Instagram

 

 

Kako je letnja pauza gotova, srpski reprezentativac vratio se profesionalnim obavezama u španskom klubu Sevilja sa kojim je potpisao novi, trogodišnji ugovor. On je navijačima ovog kluba jedan od omiljenih igrača, a kako i ne bi bio kada se njegovim fudbalskim bravurama svi dive.

Sinoć je ponovo izdominirao na fudbalskom terenu, ovog puta u Holandiji gde je igrao utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona. Iz publike ga je bodrila Tasa koja ne propušta gotovo nijednu njegovu utakmicu, a Nemanja je još jednom zablistao u punom sjaju.

Instagram

 

 

Frizura Nemanje Gudelja najkomentarisanija je nakon sinoćnje utakmice

Na travi smo mogli da vidimo drugog čoveka. Mnogi su se složili da je fudbaler promenio lični opis. Naime, nakon transplantacije kose, ona je konačno počela da raste pa smo tako imali priliku da vidimo kako sada izgleda frizura Nemanje Gudelja.

Poštovaoci njegovog rada složili su se u jednom – on je napravio pravu stvar kada je odlučio da promeni izgled. Sada nosi kratku, klasičnu, mušku frizuru koja mu veoma prija zbog stalnog napora na treninzima i utakmicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sevilla FC (@sevillafc)

 

Pročitajte Samo što su se venčali, stiže novi povod za slavlje - Nemanja Gudelj podelio radost sa svima, Anastasija se odmah oglasila

Na sinoćnjoj utakmici Nemanja je postigao vodeći gol za svoj tim koji nažalost nije bio dovoljan da odnesu tri boda u Španiju. Ipak, on je po mišljenju mnogih heroj sinoćnjeg meča, a koliko je ponosna, Ražnatovićeva nije krila na društvenim mrežama objavivši njegovu fotografiju uz komentar:

– Ljubav moja. Ponosna.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading