Tadija Rajković

Imao je pet odsto šanse da preživi, bakterija ga je razorila... Ana Rajković progovorila o najtežoj borbi mlađeg sina Tadije

Autor:

03.10.2023 16:00

Foto:

Foto:

Sin Predraga i Ane Rajković imao je brojne zdravstvene probleme tokom prethodne godine



Predrag i Ana Rajković važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Poznati supružnici nedavno su se našli na meti zluradih komentara kada je reč o njihovom braku, međutim niko nije znao šta se u njihovom domu dešava. 

U jeku priča da poznata manekenka vara supruga, mlađi sin Predraga i Ane Rajković vodio je najtežu životnu bitku za koju su znali samo njihovi najbliži članovi porodice. Kada je Tadija izašao iz bolnice, Ana je rešila da progovori i otkrije da su neki ljudi iskoristili njen najslabiji trenutak za brutalne laži usmerene ka njenoj porodici.

Instagram

 

 

Danas je za porodicu Rajković poseban dan. Pre tačno godinu dana doktori su pred njih izašli sa razarajućom dijagnozom. Malom Tadiji zdravlje je bilo ozbiljno narušeno, a kako je Ana napisala, doktori su mu davali pet posto šanse da se njegovo malo telo izbori sa bakterijom.

- Tačno 365 dana od majkine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila, ne očekujte previše, dajemo mu samo 5% šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi ne očekujte previše, rekli su…

Instagram

 

 

Sin Predraga i Ane Rajković pravi je heroj

- Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi sine. Mnogi su iskoristili majkinu “slabost”, pogrešili su, puno su pogrešili, ali su naučili da dobro uvek pobedi zlo.

- Sećaš se kako su nam rekli?! Pa ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše - napisala je Ana Rajković uz fotografiju sina.

Pročitajte Neopisiva radost u domu Ane i Predraga Rajkovića, sin Relja ne skida osmeh sa lica (foto)

Oktobar je za Rajkoviće posebno srećan mesec jer će heroj Tadija uskoro oduvati treću svećicu sa rođendanske torte. Ipak, mama je skupila snage i progovorila o najtežoj borbi koju je vodila zajedno sa naslednikom, a iz koje su izašli kao pobednici širokih osmeha.

Podsetimo, dok je sin Predraga i Ane Rajković ležao u bolnici, u medijima su se pronele vesti kako Ana vara supruga sa kolegom iz reprezentacije. Oni se na tu temu nisu oglašavali do momenta kada je njihov naslednik bio potpuno zdrav.

Instagram

 

 

- Mlađi sin nam je bio u bolnici i to je ono što je moglo da nas poljulja u emotivnom smislu. Zdravstveno stanje sina, a ne budalaštine koje neko piše i izmišlja- rekla je ona tada, pa dodala da posle svih dešavanja nije potražila nikakvu pomoć psihijatra.

Komentari. (0)

Loading