Aleksandar i Kristina

Aleksandar i Kristina Mitrović nikad srećniji, danas je dan za slavlje (foto)

Autor:

01.10.2023 16:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Danas se u domu Mitrovića slavi, evo šta je povodFudbaler Aleksandar Mitrović ponosan je otac troje dece. Prelepa supruga Kristina podarila mu je sina Luku, i dve ćerke Nađu i Anastasiju.

Mlađa ćerka Aleksandra Mitrovića, Anastasija na svet je došla pre tačno godinu dana, pa je u domu fudbalskog asa danas dan za slavlje.

Instagram

 

Kristina je na svom Instagram nalogu podelila set porodičnih fotografija i par video snimaka uz emotivan opis.

"Srećan rođendan ljubavi moja najveća.1. Volim te najviše na svetu“, reči su koje je ona uputila maloj Anastasiji koja je dobila pregršt čestitki od maminih pratilaca.

Instagram

 

Podsetimo, porođaj Kristine Mitrović prošao je u najboljem redu, pa su tako mama i beba nakon nekoliko dana došle kući gde ih je dočekao Nemanja sa Lukom i Nađom koji su se neizmerno obradovali što imaju novo društvo za igru.

Pročitajte Javnost ostala u šoku - Aleksandar Mitrović rekao kraj posle 5 godina

Inače, ćerka Aleksandra Mitrovića nosi ime grčkog porekla koje ima snažnu poruku i značenje. Anastasija znači ona koja je ponovo rođena" i "večna".

Instagram

 

Ako je suditi po fotografijama nema sumnje da srećna porodica i te kako uživa u zajedničkim trenucima, a sigurni smo da će se i Anastasijin rođendan proslaviti u sjajnom raspoloženju.

Komentari. (0)

Loading