Zora Naumović

U svom poslu je ekspert, a godine joj ne mogu ništa: Majka Mine Naumović ova je poznata lepotica (foto)

Autor:

27.09.2023 14:45

Foto:

Foto:

Majka Mine Naumović čuvena je doktorka, godine joj ne mogu ništa



Ognjen Amidžić i njegova partnerka Mina Naumović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja a lepe vesti izvesno vreme ljubomorno su čuvali samo za njih i njihove najmilije. 

Atraktivna voditeljka povukla se sa malih ekrana jer želi da blagosloveno stanje provede u miru i uživanju, a najveća podrška su joj roditelji. Majka Mine Naumović sa nestrpljenjem iščekuje prvo unuče, a malo ko zna da je ona čuvena doktorka interne medicine.

Instagram

 

 

I dok o voditeljskom paru se neprestano piše i priča u medijima, o privatnom životu Ognjenove izabranice malo šta je poznato. Mina pleni nestvarnom lepotom, a tek nedavno imali smo prilike da vidimo od koga ju je i nasledila.

Naime, majka Mine Naumović u svojim šezdesetima izgleda nikad bolje. O Zori Naumović u profesionalnim krugovima priča se isključivo u superlativu. Završila je Medicinski fakultet u Novom Sadu kao jedan od najboljih studenata, magistarske studije i specijalizaciju takođe je privela kraju sa najvišim ocenama, a nosi i zvanje primarijusa.

Instagram

 

 

Majka Mine Naumović njena je najveća podrška i oslonac u životu

 

Koliko su majka i ćerka bliske govore u prilog fotografije koje neretko osvanu na Mininim društvenim mrežama. Tako je nedavno čestitala mami rođendan emotivnom porukom, a u komentarima se uglavnom osim čestitki moglo pronaći to da svi tvrde kako je voditeljka slika i prilika uspešne majke. 

Nije tajna da autor i voditelj emisije "AmiG show" ima sjajan odnos sa budućom taštom koja od prvog dana veruje u ljubav njene naslednice i Ognjena, te je bila najsrećnija kada je saznala da će uskoro na svet stići i njeno prvo unuče.

Instagram

 

 

Pročitajte Mina Naumović konačno u javnosti - Ovako izgleda u trećem mesecu trudnoće (foto)

 

Podsećanja radi, Ognjen i Mina u ljubavi su nešto više od godinu dana. Emocije su planule tokom zajedničkog rada na emisiji, nedugo nakon njegovog razvoda od Danijele Dimitrovske sa kojom je bio deset godina u bračnoj zajednici.

Voditeljski par već je zakazao intimno venčanje na nekoj egzotičnoj destinaciji kojem će prisustvovati samo kumovi. Užurbano se pripremaju za dolazak bebe na svet, te su nedavno odlučili da potpuno renoviraju dupleks na Dorćolu kako bi sve bilo spremno do Mininog porođaja.

Komentari. (0)

Loading