Danijela i Josip

Danijela Martinović i njen izabranik van sebe od sreće: To je bila njegova i moja želja

Autor:

20.09.2023 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dečko Danijele Martinović ne odvaja se od nje, zajedno su konačno...Otkako je u martu ove godine javnosti predstavila svog dečka inspektora Josipa Plavića, Danijela Martinović ne skida osmeh sa lica.

Dečko Danijele Martinović ne odvaja se od nje i svaki slobodan trenutak koristi da provedu zajedno. Oni uživaju u putovanjima i obilascima prelepih destinacija, a letos je sa njim prvi put uradila nešto što nije nikada pre.

- Vodimo neki lep, miran život, volim što kad god je slobodan sa mnom putuje, volimo da pobegnemo nakon naših obaveza...

Pročitajte Ovako nikada nije izgledala sa Grašom - Ovo je dečko Danijele Martinović, ljubav se vidi u očima

Ovo leto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja, po prvi putu životu i rekla sam: Bila sam u raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvezdica!'. Uživamo maksimalno – istakla je pevačica.

Instagram

 

Podsetimo, Danijela Martinović pre Josipa bila je u dugogodišnjoj vezi sa Petrom Grašom, koji je kasnije svoju sreću pronašao pored Hane Huljić sa kojom je ljubav krunisao brakom, a kakav epilog čeka njegovu bivšu devojku vreme će pokazati.

Komentari. (0)

Loading