Ešton Kučer

Trebalo je da ode na dejt sa Eštonom Kučerom, pronađena mrtva: Šta se dogodilo kobnog februara 2001?

Autor:

18.09.2023 21:15

Foto: Photo by Jerod Harris/Getty Images

Foto: Photo by Jerod Harris/Getty Images

Svedočenje Eštona Kučera privuklo veliku pažnju javnosti



Holivudski zavodnik Ešton Kučer dospeo je u žižu javnosti nakon što su se u medijima pojavile informacije da je devojka sa kojom je navodno trebalo da izađe na dejt brutalno ubijena.

Naime, tragedija se desila davne 2001. godine, kada je 23-godišnji Ešton trebalo da izađe na sastanak sa Ešli Elerin, 21-godišnjom studentkinjom. Glumac je na sudu ispričao kako je trebalo da se nađe sa Ešli, ali je "izgubio pojam o vremenu" te se u njenom domu pojavio dva sata kasnije, kad je ona već bila ubijena, navodi Index.hr.

Frederick M. Brown/Getty via Guliver

 

Svedočenje Eštona Kučera privuklo je ogromnu pažnju javnosti, kada je takođe otkrio da je Ešli upoznao ranije tog meseca na jednoj zabavi, ali tada je još bio u vezi sa drugom devojkom. Kada su raskinuli, javio se Ešli i pozvao je na dejt.

Pre nego što je pošao da se nađe sa njom glumac je skrenuo kod prijateljice kako bi pogledao dodelu Gremija te je, kako kaže, izgubio pojam o vremenu.

Pročitajte Drama u Moskvi! Nestala šampionka Alina Gorbačeva (16), posvađala se sa trenerom i ušla u park, tu joj se...

Kada je pokušao da dobije Ešli, niko se nije javljao. Nakon nekoliko poziva otišao je do njene kuće, gde je video da je njen auto parkiran ispred, a svetla su bila upaljena. 

Svedočenje Eštona Kučera - Epilog

- Kucao sam na vrata, ali nije bilo odgovora. Pogledao sam kroz prozor i video da ima nereda u kući, ali nije mi to ništa značilo jer sam znao da se nedavno uselila. Na podu sam video nešto za što sam tad mislio da je proliveno crno vino.

Nedavno je imala zabavu za useljenje na kojoj je bilo puno studenata pa mi to nije bio razlog za uzbunu. Kako nikog nisam video, otišao sam. Zaključio sam da sam se jednostavno prekasno pojavio i da je izašla s prijateljima – rekao je Ešton Kučer na sudu 2019. godine.

Sledećeg jutra Kučer je saznao da je ona brutalno ubijena i zabrinuo se da bi zbog otisaka mogao biti optužen.

- Moji otisci prstiju su bili na njenim vratima. Uspaničio sam se - priznao je na sudu.

Pročitajte Tragična smrt naslednice Samsung imperije - Otac pokušao sve da zataška, istina je jeziva, sve se saznalo

Nesrećna devojka je imala 47 uboda po telu, a osuđen je serijski ubica.

Ešli je pronašla cimerka i imala je 47 uboda po vratu, prstima, stomaku i leđima. Za ubistvo je osuđen Majkl Gargiulo, serijski ubica poznat pod imenom Hollywood Ripper. 

 

 

Kako je dokazano na sudu, ubio je Ešli u njenom domu u Holivudu, dok se ona spremala za izlazak sa Kučerom.

Majkl je takođe proglašen krivim i za ubistvo 32-godišnje Marije Bruno 2005. godine, a potom za pokušaj ubistva Mišel Marfi, koja je 2008. godine uspela da mu pobegne, piše pomenuti list.

Komentari. (0)

Loading