Aca Sofronijević

Čuju se svadbena zvona: Aca Sofronijević započeo zajednički život sa devojkom i progovorio o venčanju

Autor:

14.09.2023 15:00

Foto:

Foto:

Devojka Ace Sofronijevića i harmonikaš u skladnoj su vezi, a evo da li će je podići na viši nivo



Aca Sofronijević već neko vreme uživa u ljubavi sa lepom doktorkom za koju su mediji doznali u februaru prošle godine.

Simpatični harmonikaš sa doktorkom je otpočeo vezu ubrzo nakon raskida sa Sanjom Ćulibrk, a ovog leta podelio je i njihovu prvu zajedničku fotografiju te smo konačno mogli da vidimo kako izgleda nova devojka Ace Sofronijevića.

Nebojša Babić

 

Da ljubav cveta nema sumnje budući da je par nedavno započeo zajednički život.

Iako je Sofra zbog prirode posla često na putu, za domaće medije priznao je da ipak nalazi vremena da se posveti izabranici sa kojom je letos posetio nekoliko destinacija.

Pročitajte Konačno da ih vidimo zajedno - Ona je devojka Ace Sofronijevića

- Bilo je vremena za odmor, moram da priznam i baš sam se lepo odmorio. Bili smo u Španiji, posle smo bili u Crnoj Gori gde smo odmorili baš dobro, pa smo onda svirali jedan lep događaj u Opatiji, tamo smo isto ukrali malo vremena da se provedemo.

Instagram

 

To je za sada do kraja ove godine, pa ko živ, ko mrtav, Bože pomozi - rekao je on i priznao da je sa novom devojkom započeo zajednički život.

- Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona - izjavio je harmonikaš, a onda otkrio i da li ih porodice pritiskaju da naprave svadbu:

- Ne, oni su svi u svom fazonu, znaju da smo mi određeni ljudi, imamo naše puteve, karijere, a sve će doći na svoje kada zatreba.

Komentari. (0)

Loading