Milena i Tamara

Ove dve lepotice su sestre Milana Vasića, jedna je udata za fudbalera

Autor:

14.09.2023 14:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sestre Milana Vasića prave su lepotice, najnovija fotografija



Glumac Milan Vasić izuzetno je vezan za svoju porodicu i poznato je da svoje slobodno vreme najradije provodi sa njima.

Kako izgleda nijhovo druženje videli smo u više navrata kada je glumac na svom Instagram profilu delio slike sa najmilijima.

Ata Images

 

Jednom prilikom videli smo Milanovog oca za koga mnogi kažu da neverovatno liče, a sada i kako izgledaju sestre Milana Vasića.

Pročitajte Dve tikve i tri bundeve - Šta je sve Milan Vasić pronašao na putu

"Moje prelepe sestrice. Mada ni ja nisam za bacanje“, našalio se glumac u opisu fotografije koja je oduševila njegove pratioce koji kažu da su sestre Milana Vasića zaista prave lepotice.

Inače, Milanova mlađa sestra Milena udala se pre 12 godina za fudbalera Milana Ilića koji igra za jedan klub u Portugaliji. Najpre su se venčali u manastiru, a potom je proslava upriličena u kragujevačkom restoranu "Ženeva“.

- Prelepo sam se proveo, svirao je "Tropiko bend“, a i ja sam otpevao nekoliko pesama pred kraj slavlja. Mladencima sam dao novac umesto poklona.

Posle venčanja, moja rođena sestra i njen suprug otputovali su u Portugaliju, gde on igra fudbal, pa im je to kao medeni mesec. Inače, moja sestra je promenila prezime i uzela je suprugovo, sada se preziva Ilić – ispričao je tada glumac.

Komentari. (0)

Loading