Matea Milosavljević

Dva meseca krili ljubav: Zvezda serije Igra sudbine ima novog dečka, svi ga dobro znate

Autor:

07.09.2023 18:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dečko Matee Milosavljević svima je dobro poznat, on je...



Matea Milosavljević koja je najveću popularnost stekla u seriji "Igra sudbine“ već dva meseca je u srećnoj vezi.

Novi dečko Matee Milosavljević je njen kolega Miloš Petrović Trojpec, jedna od zvezda serije "Južni vetar“, piše Lepa&Srećna.

Ata Images

 

Naime, Matea i Miloš su svoju vezu nedavno obelodanili pred kolegama i prijateljima sa kojima su letovali na Ibici.

- Njih dvoje uživali su nedelju dana na španskom ostrvu Ibica gde su bili sa kolegama Jelisavetom Orašanin, Milošem Bikovićem i njegovom devojkom Ivanom Malić. Tamo su im saopštili da su zajedno što je naišlo na oduševljenje svih. 

Pročitajte Ako želite da izgledate mlađe, ovo je frizura za vas: Matea Milosavljević napravila neverovatnu promenu

Na čuvenom ostrvu koje je poznato po bogatom noćnom životu i najboljim žurkama na svetu, Matea i Trojpec su sa kolegama posećivali klubove, ali i plaže, i uživali u krstarenju oko ovog mondenskog mesta.

Glumica je koristila svaku priliku da sa Ibice na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa svojim dečkom i ponosno istakne da su u vezi – navodi neimenovan izvor, a prenosi pomenuti medij.

Dalibor Danilović

 

- Njih dvoje su se upoznali u septembru 2019. godine na snimanju filma i serije 'Hotel Beograd' gde su oboje igrali epizodne uloge. Od tada su ostali u kontaktu, a i često su se viđali jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. 

Pročitajte Miloš Petrović Trojpec ekskluzivno za Gloriju otkriva svoj emotivni status

U poslednjih nekoliko meseci njihovo druženje je postalo sve intenzivnije, provodili su dosta vremena zajedno, stalno su se čuli i ljubav im se dogodila spontano. Vezu su otpočeli letos i od tada se ne razdvajaju – rekao je izvor, te dodao da su ih spojila zajednička interesovanja.

Instagram

 

- Oboje se bave glumom i u toj oblasti imaju neiscrpne teme. Ono što posebno obožavaju su noćni život i žurke. Vole elektronsku muziku, pa često zajedno posećuju klubove i festivale na kojima se pušta ta vrsta muzike.

Iako je Trojpec početkom godine u intervjuu za Gloriju otkrio da nema vremena za ljubav, izgleda da je Matea ipak uspela da ga očara. 

 

Komentari. (0)

Loading