Miloš Petrović Trojpec

Miloš Petrović Trojpec ekskluzivno za Gloriju otkriva svoj emotivni status

Autor:

28.01.2023 18:00

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Kako je poslednjih meseci potpuno posvećen poslu, glumac Miloš Petrović Trojpec otkriva detalje privatnog života koje javnost i te kako zanima



Odlazeću godinu glumac Miloš Petrović Trojpec (36) pamtiće kao jednu od najplodnijih u karijeri. Pored desetak naslova na kojima je angažovan u Beogradskom dramskom pozorištu, od februara do decembra radio je predstave “Zaljubljeni Šekspir”, “Tramvaj zvani želja” i “Idiot” i uporedo sa tim snimao novi film “Indigo kristal” i serije “U klinču” i “Tajkun”. Vreme za sebe nalazi kada po završetku dnevnih obaveza ode na trening.

Pročitajte Miloš Petrović Trojpec - Kako me je gluma nokautirala

- Zadovoljan sam što sam poslednjih nekoliko meseci uspeo da istrajem i budem fizički aktivan onoliko koliko mi je potrebno. Nakon toga se bolje osećam. Kombinujem teretanu i boks, sam sebi krojim cikluse jer se razumem u taj proces. Navikao sam na treninge, a svaku naviku kada ukinete, to postane stres za organizam. I zbog glume je važno da budem u formi.

Budući da dosta vremena provodi na probama i snimanjima, neminovno je bilo da se zbliži sa kolegama. Mnogi od njih su ušli u njegov najuži krug prijatelja.

Pročitajte Miloš Petrović Trojpec - Bjelogrlić je sprečio moj odlazak u inostranstvo

Dalibor Danilović

 

- Imam veliki broj prijatelja među glumcima, to su Miloš Biković, Andrija Kuzmanović, Miodrag Radonjić, Viktor Savić... Pored njih, imam i svoje jezgro ljudi iz detinjstva i kumove koji su mi glavni oslonac. Dešavalo se da zbog posla propuštam bitne događaje u njihovim životima i zbog toga mi je krivo.

Nedostaje mi da provodim više vremena sa onima koje poznajem ceo život, ali mi smo svakako stalno u kontaktu. Poslednjih godinu i po posao mi je u prvom planu, svu energiju i vreme usmeravam na njega, tako da nemam kad da se posvetim emotivnom životu - rekao je Miloš za magazin Gloria.

ATA Images

 

 

Maja Guzijan

Autor

Komentari. (0)

Loading