Bojana Stamenov

Bojana Stamenov otkrila kako održava kilažu, jedna stvar je ključna

Autor:

07.09.2023 10:00

Foto:

Foto:

Ovako izgleda doručak Bojane Stamenov uz pomoć kojeg je smršalaIako je često isticala da je nepopravljivi hedonista koji uživa u dobrom zalogaju, Bojana Stamenov je zahvaljujući zdravim navikama smršala do neprepoznatljivosti.

Luka Šarac

 

- Trener mi je objašnjavao šta i kako treba da radim, a ja sam ga slušala po sistemu: „Ne smaraj me, obišla sam tolike nutricioniste, o režimima ishrane mogu danima da ti pričam.‟.

Čak sam pomislila: „Radiću kako hoću, ali ću ići kod njega na treninge.“ 

Pročitajte Nema čega da se stidi - Bojana Stamenov pokazala kako izgleda u kupaćem, sve oči su uprete u nju

- Međutim, posle nešto manje od tri meseca borbe, sa sobom a ne sa njim, prestala sam da pijem sve lekove. Tada sam počela da se predajem Nemanjinom sistemu rada i znanju njegovog tima trenera – ispričala je Bojana za HELLO!.

‒ U toj teretani prvi put mi je neko rekao „ponosim se tobom“, a to je jako važna rečenica. Mnogo su mi značili podrška koju sam dobila od svih tih momaka i Nemanjina posvećenost.

Ni sada mi nije svejedno kad mi pošalje „smajlija“ koji maše, jer njime poručuje: „Zašto mi dva dana nisi napisala ili fotografisala šta si jela?“ Čak i kada bi nastupio „dan varanja“, nisam imala problem da mu to kažem.

Boško Karanović

 

Doručak Bojane Stamenov bio je najvažniji tokom čitavog procesa, a ove namirnice igraju ključnu ulogu.

Pevačica za prvi obrok najčešće bira tri kuvana jaja, salatu od jednog paradajza i krastavca bez dresinga i voće po želji. Hleb je u potpunosti izbacila iz ishrane.

Komentari. (0)

Loading