Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović otkrila tajnu vitke linije, za tri meseca se prepolovila (foto)

Autor:

21.08.2023 11:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Jelovnik Aleksandre Prijović može da pomogne i vamaAleksandra Prijović i Filip Živojinović godinama su u skladnom braku, a kruna njihove velike ljubavi je sin Aleksandar koji je na svet došao u martu 2019. godine. 

Instagram

 

Tokom trudnoće slavna pevačica ugojila se 23 kilograma zbog čega je nakon porođaja potražila pomoć nutricioniste. 

Jelovnik Aleksandre Prijović pažljivo je osmišljen i raznovrstan, a ona je za samo tri meseca uspela da povrati devojačku kilažu. 

Pročitajte Haljine pale u zaborav - Aleksandra Prijović održala lekciju, pantalone se ovako nose (foto)

- Kada sam se porodila imala sam 23 kilograma više nego pre porođaja.

Dok sam bila trudna, nisam toliko pazila i u poslednja tri meseca trudnoće sam se drastično ugojila, jer sam stalno imala gorušicu i jela testa, mislila sam da će mi biti lakše.

Kad sam počela da razmišljam kako uskoro treba da se vratim poslu trgla sam se, jer kao mlada majka i žena smatram da treba da vodim računa i da lepo izgledam.

Verovala sam da ću to lako rešiti. Slatkiše volim, testo volim... Sve volim od slatkiša. Uz ishranu sam posle tri do četiri meseca imala i manju kilažu nego pre.

Proćitajte Ko je ovde majka, a ko ćerka - Aleksandra Prijović sa mamom u bazenu, niko nije ostao ravnodušan

Jelovnik Aleksandre Prijović mnoge je zanimao, a pevačica je otkrila koje je namirnice uvrstila u svoju ishranu, a koje izbegava u širokom luku. 

- Potpuno sam izbacila iz jelovnika slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i testo. 

Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem ceđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sada izgledam baš kako sam želela - zaključila je. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading