Novak Đoković

Jelena može na pauzu: Evo kako Novak Đoković sprema palačinke, video srušio mreže

Autor:

05.09.2023 16:00

Foto: Photo by Elsa Getty Images

Foto: Photo by Elsa Getty Images

Palačinke po receptu Novaka Đokovića sada svi žele da isprobaju, evo kako ih on sprema



Nije tajna koliko je Novak Đoković posvećen otac i koliko mu je porodica važna. Teniser svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojim mališanima Stefanom i Tarom, a ponekad im spremi omiljenu poslasticu.

Palačinke po receptu Novaka Đokovića njegova deca prosto obožavaju, a na društvenim mrežama se pojavio snimak kako im tata sprema, tačnije Stefanu koji je tada imao dve godine.

Profimedia

 

Podrazumeva se da su palačinke po receptu Novaka Đokovića zdrave, odnosno bez glutena.

"Zdravo svima, evo nas u kuhinji. Pravim palačinke bez glutena, bez dodatnog šećera.

Samo za Stefana, koji ima dve godine i obožava palačinke. To je ono što radimo svako jutro“, rekao je Đoković, a potom otkrio recept.

Pročitajte Kuvarica kojoj Đoković bezuslovno veruje otkriva - Ovu grešku najčešće pravimo kada pečemo meso, stvara se loš holesterol

Novak u smesu za palačinke stavlja kinou, bademovo i mleko od pirinča, jednu bananu i organsku mešavinu semenki i žitarica, a evo kako to izgleda.

Inače, i teniserova majka Dijana svojim unucima voli da sprema palačinke, doduše one klasične.

- Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske“, otkrila je jednom prilikom Dijana Đoković.

Komentari. (0)

Loading