Petar Strugar

Srpski psihoterapeut zatečen rečima Petra Strugara: Dobro obratite pažnju na ovo

Autor:

19.08.2023 13:00

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Petar Strugar iza sebe ima dva braka, a ono što je jednom prilikom ispričao na ovu temu primetio je ugledni psihoterapeut



Glumac Petar Strugar prošle godine razveo se od supruge Olje, sa kojom je u maju pretprošle godine dobio sina Iva.

Inače, glumcu je to bio drugi brak. Naime, Petar Strugar iz prvog braka sa koleginicom Ivanom Nikolić takođe ima sina, devetogodišnjeg Zariju.

Glumac je sa obe bivše supruge ostao u korektnim odnosima, a na osnovu dosadašnjeg iskustva ima štošta da kaže na temu razvoda.

Vladimir Nićiforović

 

Reči Petra Strugara o gorepomenutoj temi oduševile su srpskog psihijatra i psihoterapeuta, doktora Vladimira Đurića, koji je na svom Fejsbuk nalogu pohvalio glumčevo razmišljanje.

"Potpuno me je oduševila rečenica Petra Strugara koju sam slučajno uhvatio na TV-u pre neko veče, dok je pričao o svom razvodu: 'Onog momenta kad smo se razišli, što bismo se više svađali, zato razvodi i služe'.

Koliko zdravo, normalno, logično i zrelo razmišljanje... I koliko samo retko... Nažalost... I to me podseti na nešto što odavno znam.

Pročitajte Drastična promena - Osedeo preko noći

Vrlo bitna stvar kod venčavanja je da se od tog nekog s kim se venčavaš, posle možeš i razvesti. Da je taj neko normalan, civilizovan, fleksibilan, emancipovan i da neće umreti bez nas...

Ili nas ubiti ako se drznemo da odemo od njega...

 

 

To je možda i važnija stvar od nekih vrlina koje primetimo na prvu loptu i koje nas privuku kao neka svetiljka, jer i one pržilice za insekte po restoranima jako svetle... A potpuno paradoksalno...

Mogućnost razvoda je divna baza iz koje može izrasti dobar i ugodan brak", napisao je doktor, a objava je prikupila preko 4.000 lajkova, pa nema sumnje da mnogi podržavaju reči Petra Strugara.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading