Sofija Loren

Poznata Srpkinja iz Šumadije: Sigurno niste znali da je ona snaja Sofije Loren (foto)

Autor:

12.08.2023 10:00

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Snaja Sofije Loren je Srpkinja iz srca Šumadije



Legendarna Sofija Loren sa svojim suprugom Karlom Pontijem dobila je dva sina: Karla Mlađeg Edoarda Pontija, a malo je poznato da je mlađi u braku sa poznatom Srpkinjom. 

Getty Images

 

Edoardo Ponti, koji je inače poznati filmski režiser, u mladosti je bio u vezi s Kjarom Mastrojani, ćerkom Marčela Mastrojanija i Katrin Danev, a potom se dugo nije znalo ništa o njegovom ljubavnom životu.

Pročitajte Nekada fatalna žena, danas starica koja se otežano kreće - Ovo je Sofija Loren u 88. godini (video)

Njegova sledeća ljubav je ujedno i najveća životna ljubav: američka glumica srpskog porekla Saša Aleksander, čije je pravo ime Suzana Drobnjaković.

Getty Images

 

Snaja Sofije Lore rođena je u Los Anđelesu 1973. godine, iza sebe ima veliki broj uspešnih holivudskih filmova i serija: "Dosonov svet", "Uvek reci 'da'", "Ti ga prosto ne zanimaš", "Mornarički istražitelji", "Besramnici"...

Pročitajte Sofija Loren - Recepti za život i doručak

Saša Aleksander bila je od 1999-2003. godine u braku sa poznatim režiserom i scenaristom Lukom Peselom.

Glumica je potom upoznala i zavolela Edoarda Pontija, za kog se udala 2007. i sa kojim je dobila ćerku Luciju i sina Leonarda.

Getty Images

 

- Naša porodica je pomešana. Moj suprug je pola Italijan, a pola Francuz, pa naša deca idu u francusku školu. Moja majka je bila Srpkinja, što znači da ja odlično govorim i srpski jezik i volim deci da pevam srpske pesme – istakla je snaja Sofije Loren jednom prilikom.

Pročitajte Ovako se voli snaja - Dijana Đoković oduševila, to je prava svekrva (foto)

Ona je takođe izjavila da joj je srpski jezik lep i emotivan, te da su i psovke u skladu sa tim efektnije.

- Srpski jezik, iako je prelep, ima mnogo suglasnika, sve je dublje i prožeto emocijama, čak i nepristojne reči – rekla je Saša Aleksander tokom gostovanja u emisiji Konana O'Brajana pre nekoliko godina i potom ga učila da psuje na srpskom.

Snaja Sofije Loren sa italijanskom divom ima fenomenalan odnos, a glumica je jednom prilikom priznala da je bila nervozna kada je tek trebalo da je upozna.

– Da! Ali ona mi je odmah pružila veliki zagrljaj, videla sam svu lepotu žene koja se krije ispod. Ona je neverovatna na svaki mogući način – istakla je Saša.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading