Anđelka Prpić

Svi znamo ko je bio kum Anđelke Prpić, a sad znamo ko je kuma

Autor:

06.08.2023 15:45

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Kuma Anđelke Prpić je njena koleginica...



Anđelka Prpić u centru je medijske pažnje poslednjih nekoliko meseci otkako je javnost doznala za njenu neobičnu ljubavnu priču. 

Boško Karanović

 

Prema pisanju medija, Anđelka je zatrudnela sa Markom, nekadašnjim drugom i kumom njenog bivšeg muža Darija Prpića, sa kojim se razvela 2020. godine, a sa kojim je dobila sina Jakšu.

Pročitajte Na +35 se ništa ne može sakriti - Kratak prsluk Anđelke Prpić otkrio kako zaista izgleda posle drugog porođaja

Anđelka je sada u srećnoj ljubavi sa Markom, sa kojim je dočekala ćerkicu krajem maja.

I dok je njen ljubavni život bio u fokusu u proteklom periodu, malo je poznato da je kuma Anđelke Prpić njena koleginica Anastasija Anja Mandić, piše Stil.rs.

Ata Images

 

Udovica legendarnog Milorada Mandića Mande završila je studije glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a stalna je članica Narodnog pozorišta u Beogradu.

Pročitajte I prijatelji su ćutali - Anđelka Prpić 10 dana krila da se porodila, ovo je razlog

Interesantno je da su Anja i Anđelka postale kume u popularnoj seriji "Andrija i Anđelka".

Glumice su u pomenutoj seriji glumile kume na venčanju, što je zapravo i postalo osnova za njihovo pravo prijateljstvo.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrile su da su se tokom snimanja povezale, te da su i izvan seta nastavile da se oslovljavaju kao "kume".

Kuma Anđelke Prpić zajedno sa njom uživa da putuje širom sveta, voli da sa prijateljicom ide na koncerte, a jedna drugoj su velika i iskrena podrška.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading