Sanja Vučić

Vreme je za ovakve stvari: Sanja Vučić oduševila vestima, svi joj čestitaju

Autor:

19.07.2023 17:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

San Sanje Vučić postaje stvarnost, pevačica ne skida osmeh sa lica



Pevačica i nekadašnja članica grupe Hurricane, Sanja Vučić, započela je solo karijeru i objavila nekoliko singlova koji su se na prvo slušanje dopali publici i postali veliki hitovi. 

Instagram

 

Sreću zbog enormnog uspeha ne krije, a mlada pevačica ovih dana ima još jedan razlog za slavlje. Ona je, naime, kupila stan na Vračaru za koji je, prema pisanju medija, izdvojila 270.000 evra.

Pročitajte Često je bila umorna i neraspoložena - Sanji Vučić dijagnostikovana bolest, odmah počela sa terapijom

Luksuzna nekretnina u samom centru grada ima 90 kvadrata, a useljenje je planirano za septembar kada će radovi konačno biti gotovi. 

- Neću živeti sa dečkom i dalje sam na relaciji Novi Sad - Beograd. Radila sam vredno i drugo da bih mogla sebi da priuštim jedan stan.

U Beogradu sam podstanar evo već 11 godina, mislim da je bilo vreme - rekla je Sanja, pa dodala:

Pročitajte Više ga ne krije - Sanja Vučić prvi put u javnosti sa dečkom, kakav frajer! (foto)

- Štedim novac ono na šta najviše trošim je taksi i hrana. Moda je ipak prolazna, ne trošim na krpice, bitno je da mi bude udobno - zaključila je pevačica, a prenosi Mondo. 

 

 

San Sanje Vučić da obezbedi sebi krov nad glavom konačno se ostvario, a pevačica u svemu što radi ima veliku podršku porodice, prijatelja, ali i emotivnog partnera sa kojim je već neko vreme u skladnoj vezi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading