Snežana Mišković

Najgore vesti iz doma Snežane Mišković: Viktorija skrhana bolom, suočila se sa najvećim gubitkom

Autor:

07.07.2023 13:26

Foto:

Foto:

Iz doma pevačice Viktorije stižu najcrnje vesti, pevačica je doživela ogroman gubitak



Pevačica Snežana Mišković Viktorija doživela je veliki gubitak

ATA Images

 

Naime, majka pevačice Viktorije, Mileva Mišković, preminula je 24. juna, ali se pevačica tek sada oglasila i podelila tužne vesti.

Pročitajte Uz sjajnu karijeru sa sobom je nosila i velike probleme - Potresni detalji iz života Snežane Mišković Viktorije

"Teško je bez tebe, majko. Ode ti meni na bolje mesto“, napisala je na ona Fejsbuku 25. juna, a nekoliko dana kasnije zahvalila se svima koji su joj uputili izjave saučešća.

Facebook printscreen

 

Inače, Viktoriju dugo nismo imali prilike da vidimo u javnosti, a ona se nakon učešća u jednom rijaliti programu povukla iz javnog života.

Pročitajte Velika tragedija u domu fudbalera Vladimira Volkova

Majka pevačice Viktorije bila je učiteljica, koja je iza sebe ostavila brojne generacije. Njeni đaci nisu je zaboravili, a jedan od njih oprostio se emotivnom porukom.

"Preminula je naša velika učiteljica Mileva Mišković. Najbolja učiteljica na svetu. Mi smo kod nje već u četvrtom razredu znali ko smo, šta želimo da budemo i kojim putem ćemo ići. 

Nije nam moglo biti da se ne nauči, da budemo prosečni. I u osmom razredu nastavnici su, kada napravimo neki problem, a bilo ih je, nju pozivali, jer je bila autoritet koji smo bezrezervno poštovali i slušali", preneo je HELLO!.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading