Rada Manojlović

Rada Manojlović bleda i iscrpljena, fotografija iz bolnice uznemirila javnost (foto)

Autor:

05.07.2023 16:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Zdravlje Rade Manojlović je narušeno, pevačica otkrila sve detalje



Rada Manojlović jedna je od najtraženijih pevačica na našim prostorima. U poslednje vreme ona radi punom parom, a nespavanje i umor negativno su se odrazili na njeno zdravstveno stanje. 

Ata Images

 

Naime, atraktivna pevačica objavila je na društvenim mrežama video snimak na kojem je bez trunke šminke, bledog lica i vidno iscrpljena. 

Iako je većinu pratilaca zdravlje Rade Manojlović iskreno zabrinulo, bilo je i onih koji su joj uputili negativne komentare na račun fizičkog izgleda. 

Pročitajte Zdravlje Rade Manojlović loše - Pevačica otkazala nastupe pa se obratila pratiocima, ne smem da pričam... (video)

- Dragi moji, ovo sam htela da vam kažem, snimak iz auta za koji me tako lepo čašćavate uvredama na račun fizičkog izgleda i lica je nastao posle ove terapije.

Pročitajte Zli jezici će ućutati - Rada Manojlović se načisto slomila, priznala Slavici Đukić zašto još uvek nije majka

Bolesna sam, iscrpljena, neispavana, na infuzijama i inhalacijama kao što vidite. Ali, to nema nikakve veze zato što mene moj izgled ne opterećuje, ne obavezuje i ne sprečava da živim - otkrila je pevačica. 

Instagram

 

Zahvaljujući lekarima zdravlje Rade Manojlović sada je u najboljem redu, a pevačica će se već sutra vratiti nastupima i druženju sa publikom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading