Faketa Jahić

Jedna u Srbiji, druga u Kanadi: Brena konačno sa sestrom, pogledajte kako Faketa izgleda danas

Autor:

26.06.2023 21:15

Foto:

Foto:

Sestra Lepe Brene trenutno uživa sa pevačicom na primorju, slike svi komentarišu



Muzička zvezda Lepa Brena tople junske dane provodi na primorju na zasluženom odmoru.

Fotografije sa letovanja pevačica nesebično deli sa svojim fanovima na društvenim mrežama, te smo upravo tamo primetili da uživa u društvu prijatelja i porodice.

Blic, Printscreen

 

Hrvatsko ostrvo Lopud Lepa Brena je posetila u društvu sestre Fakete koja već dve decenije živi u Kanadi sa svojim suprugom i dve ćerke.

Pročitajte Imali bi 18 miliona dolara više - Zašto je Brena odbila da pomogne Novaku

Posle obilaska znamenitosti, veselo društvo je posetilo jedan restoran gde su ovekovečili lepe trenutke, a na fotografijama je najviše pažnje privukla sestra Lepe Brene koja se retko pojavljuje u medijima.

Instagram

 

Starija sestra Lepe Brene neverovatno liči na nju, mada neguje dosta svedeniji stil, što je i razumljivo s obzirom da se ne bavi šou-biznisom.

Pročitajte Pre nego što je postala slavna, Brena je ovoj danas poznatoj pevačici bila bebisiterka

Inače, Brena je izuzetno vezana za svoju sestru, a jednom prilikom za medije otkrila da je Faketa pre nje počela da peva.

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović.

Instagram

 

Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu.

Pročitajte Milijarder sa trideset petoro dece - Da li ste znali da je ovaj moćnik Brenin i Bobin venčani kum (foto)

Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - izjavila je Brena jednom prilikom za magazin Story.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading