Marina Tucaković

Prebledeo kada je video naslov: Ovu Marininu pesmu poznati pevač nije želeo da otpeva, preko noći je postala hit

Autor:

19.06.2023 14:26

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Pesma Marine Tucaković preko noći je postala hit, a popularni pevač otkriva dugo čuvanu tajnuPesma Marine Tucaković, iako je snimljena pre dosta godina, i dalje je veoma tražena na nastupima kao i po diskotekama.

Frontmen grupe "OK bend" Goran Gluhaković otkrio je dugo čuvanu tajnu.

- Nisam sebe video u tom smeru, iako je kompletan album bio baš onakav kakav sam hteo, a taj tekst "Ferari" mi je Marina Tucaković dala tek na kraju.

Promo

 

To je bio jedini tekst koji ja nisam znao, jer sam ga zapravo dobio kada sam došao u studio.

Kada sam video taj naslov, ja sam prebledeo, pitao sam se šta je sad ovo pored toliko lepih pesama?! - prisetio se Goran i dodao: 

Pročitajte Zbog njega se Marina Tucaković razvela, čim ga je ugledala znala je da je njenom braku kraj

- Vrlo jednostavno me je Marina ubedila da to snimim jer je imala veliki uticaj na mene, bila je neko kome sam mnogo verovao i nikada se nisam prevario kada sam je poslušao.

Zapravo sam se prevario kada je nisam poslušao.

Ta pesma Marine Tucaković postala je neverovatan hit.

- Sećam se snimao sam jedan album, gde je ona mene mollila da to ne ide tako i kada sam izašao iz studija, ona je zvala Žiku iz „Zane“ i rekla mu je da je bolje da udarim sada glavom nego kasnije.

Tako je i bilo jer sam ja hteo da uradim neki čvršći rokenrol, a ona nije bila za to. Hteo sam da eksperimentišem nekako.

ATA Images

 

- Pogledajte najveće zvezde, pogledajte Cecu, Brenu, na primer Cecin album "Pusti me da raskinem s njom" je drugačiji od onoga što je ona snimala, a pokidala je, ma raznela.

Mora muzički stil malo da se pomera po mom mišljenju, mislim da je to prava stvar- istakao je Goran za Grand.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading