Princ Hari i Megan Markl

Obe strane su dale sve od sebe, ali nije išlo: Megan i Hari zvanično saopštili kraj

Autor:

16.06.2023 17:15

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Odluka Harija i Megan iznenadila javnost, evo o čemu je reč...



Posle napuštanja kraljevske porodice, princ Hari i Megan Markl fokusirali su se na zarađivanje novca na druge načine, pretežno medijske poduhvate.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for Invictus Games Dusseldorf 2023

 

Među njihovim projektima bili su pokast i autobiografija "Spare“ i sporazum sa Netfliksom o proizvodnji striming sadržaja uključujući dokumentarni film o njihovim odnosima sa britanskom kraljevskom porodicom, a odluka Harija i Megan tiče se upravo jednog od poslovnih poduhvata.

Pročitajte Megan Markl uvek nosi cipele dva broja veće, evo i zašto (foto)

Naime, Hari i Megan rešili su da prekinu jedan od unosnijih ugovora sa kompanijom striming Spotifaj, a ugovor je okončan sporazumno, saopštile su dve strane.

Princ Hari i njegova supruga producirali su samo jednu seriju podkasta od potpisivanja ugovora sa Spotifajem 2020. godine, vrednog 20 miliona američkih dolara.

Netflix

 

Ta emisija, vojvotkinjini "Arhetipovi", zauzela je prvo mesto na podkast listama na brojnim tržištima.

"Spotifaj i Arčevel Audio međusobno su se dogovorili da se raziđu i ponosni su na seriju koju su zajedno napravili", navodi se u saopštenju, prenosi Gardijan.

Pročitajte Bežali od paparaca, automobili načisto slupani - Hari i Megan učesnici stravične nesreće, svet zanemeo

Verajeti je naveo neimenovani izvor da je Spotifaj očekivao više sadržaja od Arčevel Audija, dok je drugi neimenovani izvor rekao da je ova odluka Harija i Megan doneta kako bi se udaljili od ekskluzivne distribucije Spotifaja da bi pronašli novo mesto za svoje audio projekte.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading