Sanja Kužet

Strast prema avanturi je nasledna: Tajanstvena sestra Sanje Kužet konačno u javnosti, sličnost je neverovatna (foto)

Autor:

04.06.2023 11:00

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Sestra Sanje Kužet je ova atraktivna plavuša



Sanja Kužet dugi niz godina važi za jednu od najlepših žena na domaćoj sceni. O privatnom životu tek ponekad govori u javnosti, pa malo ko zna da lepa voditeljka ima rođenu sestru. 

Iako fotografije članova porodice retko objavljuje na društvenim mrežama, Sanja ovoga puta nije odolela, pa jje sliku sa sestrom koja je njena najveća podrška u životu podelila na Instagramu.

Instagram

 

Sestra Sanje Kužet ne voli javno da se eksponira, a plava kosa godinama je njen zaštitni znak. Avanturističkog je duha i sa voditeljkom deli ljubav prema prirodi čemu svedoči pomenuta fotografija.

„Još jedno novo iskusto- hiking! Blago-intenzivnu šetnju od 20km iskusila sam u Rumuniji u Nacionalnom parku Nera”, napisala je Sanja, pa dodala: 

„Sestra mi je bila idealan partner za ovu avanturu! Pored uživanja u prirodnim lepotama i fizičkoj aktivnosti, imale smo sve vreme ovog sveta da se ispričamo.

Pročitajte Dok žene trče i idu na aerobik, Sanja Kužet pomoću ovoga dovodi liniju do perfekcije, može i u suknji (video)

Cela grupa krenula je iz sela Potok. Silazili smo do reke Beu ( pritoke reke Nere) i kretali se uzvodno. Prolazili smo preko vrela Ochiul Beiului, sve do vodopada Beušnica.

Adrenalin je činio svoje prolazeći strmim kozjim stazama, klisurama, pećinama. Viseći most bio je izazov! Zbog bezbednosti morali smo da prelazimo jedan po jedan.

Instagram

 

Iako se sestra Sanje Kužet godinama farba u plavo, njih dve imaju iste oči i crte lica zbog čega Sanjini pratioci tvrde da je sličnost među njima neverovatna. 

- Bravo sestrama, Lutkice, Divne sestre Kužet, Neverovatno ličite - samo su neki od komentara.

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading