Sanja Vejnović

Intimne scene u Varljivom letu i neprevaziđena lepota: Ovako čuvena Ruženjka izgleda danas (foto)

Autor:

23.05.2023 21:15

Foto:

Foto:

Ostala je upamćena po ulozi prelepe Ruženjke u filmu "Varljivo leto '68", a evo kako Sanja Vejnović danas izgleda



Glumica Sanja Vejnović rođena je 1961. godine u Zagrebu, a kao mala nije ni sanjala da će postati glumica, već je po ugledu na oca sudiju razmišljala o karijeri pravnika.

Po završetku srednje škole Sanja je upisala Filozofski fakultet u Zagrebu, ali je ubrzo shvatila da je gluma njena ljubav, te je postala profesionalna glumica.

Pročitajte Nije joj bila suđena - Uloga Emilije Popadić bila je namenjena ovoj poznatoj glumici

Sanja Vejnović publici bivše Jugoslavije postala je poznata po ulogama u filmovima „Banović Strahinja i "Varljivo leto ’68“ gde je tumačila ulogu Ruženjke Hrabalove, a svi još uvek pamte vrele scene sa Slavkom Štimcem.

youtube printscreen

 

Vejnovićeva je snimala filmove i u inostranstvu rame uz rame sa Džordžom Klunijem, Pirsom Brosnanom, Nikol Kidman i Penelopom Kruz. Ona je glumila u brojnim hrvatskim televizijskim ostvarenjima i nikada nije bila član nijednog pozorišnog ansambla.

Pročitajte Njena egzotična lepota očarala je svet - Ovako izgleda čuvena Žade posle dva porođaja i dva propala braka (foto)

Sanja Vejnović danas iza sebe ima jedan razvod i dvoje dece

Snimanje filma "O pokojniku sve najlepše“ donelo joj je ljubavnu priču sa snimateljem Goranom Mećavom sa kojim je dobila sina i ćerku.

Ipak razvod je usledio 2015. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima, te je zajedno sa njim bila producentkinja na filmu "Sanjari“.

Sanja Vejnović danas pohađa glumačke seminare širom sveta i još uvek ponosno nosi titulu lepotice.

Naime, 2012. godine Sanja je proglašena za najlepšu ženu stariju od 40 godina, a evo kako ona izgleda u sedmoj deceniji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading