Džordž Kluni

Stravična povreda kičme: Džordž Kluni doživeo nezgodu, situacija ozbiljna

Autor:

16.05.2023 16:00

Foto: Photo by Tommaso Boddi/Getty Images

Foto: Photo by Tommaso Boddi/Getty Images

Glumac Džordž Kluni povređen je i to ozbiljno na snimanju filmaJedan od omiljenih holivudskih glumaca Džordž Kluni povredu koja mu se dogodila na snimanju filma nikada nije želeo mnogo da komentariše za medije. 

Situacija je bila veoma ozbiljna, a lekari su dali sve od sebe da ga te 2005. godine vrate u normalan život.

Getty Images

 

U razgovoru za magazin "Holivudski reporter", Kluni je govorio o ovoj povredi.

- Odmah sam shvatio koliko je situacija ozbiljna. Mislio sam da je u pitanju moždani udar. Izgubio sam vid, u glavi kao da mi je zatrubila sirena lokomotive. Nisam mogao da ustanem.

Kod Klunija je došlo do povrede kičme i curenja spinalne tečnosti. 

Pročitajte Brak Amal i Džordž Klunija ponovo u krizi, a sve zbog ove glumice?

- Bol je bio toliko jak da sam mislio kako prosto ne mogu više da živim tako - priznaje glumac i dodaje da je terapija bila izuzetno bolna.

Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images

 

- Lekar koji me je operisao naglasio mi je da će se bol polako smanjivati. I trebalo je da prođu godine da se on povuče. Sada samo povremeno imam glavobolju, kao kad je čovek mamuran.

Za ulogu u filmu "Sirijana" tokom čijeg snimanja je povređen, Kluni je dobio Oskara. Zanimljivo je da nije bio prvi izbor reditelja, već Harison Ford koji je ovu ulogu odbio. Kad je zlatna statua otišla Kluniju, Ford je izjavio da se gorko kaje što nije prihvatio ponudu za film, piše "Lepa i srećna".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading