Zavela glumca

Brak Amal i Džordž Klunija ponovo u krizi, a sve zbog ove glumice?

Autor:

16.03.2021 18:00

Foto:

Foto:

Amal Kluni ljubomorna je na koleginicu svog supruga. Džordž Kluni privodi kraju rad na poslednjem projektu, a njegova supruga Amal nije najsrećnija zbog atraktivne koleginice koja se nalazi u Klunijevom društvu.



Legendarni glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal već duže vreme imaju nesuglasice u svom braku. Naime, ako je verovati stranim medijima njihov brak bio je na staklenim nogama, ipak glumac je demantovao ove navode nedavno.

Međutim, kako neimenovani izvor tvrdi Amal i Džordž ponovo su na ivici sukoba, a sve zbog atraktivne Džulije Roberts koja se nalazi na snimanju sa Klunijem. Osim neverovatne hemije između Džulije i Klunija, koja je očigledna, Amal je dodatno uznemirena i zbog toga što zbog trenutne situacije u svetu ne može da putuje, te da prisustvuje snimanju.

Pročitajte i Poslednjom odlukom iznenadili javnost - Da li je ovo potvrda da se Klunijevi nalaze u finansijskoj krizi?

I dok je Džordž oduševljen ponovnom saradnjom sa Džulijom, Amal je uznemirena zbog činjenice da ona i njena porodica ne smeju da prisustvuju setu.

- Džordž ne želi da Amal dođe jer ne želi da njegova supruga i deca putuju tokom pandemije, ali Amal sumnja da ispod njegove brige leži još nešto. Nikada joj nije bilo ugodno u Džulijinom društvu - tvrdi neimenovani izvor za strane medije.

Pročitajte i Džulija Roberts: Met Gala kod kuće

Još jedna interesantna činjenice jeste ta, da je brak atraktivne glumice i njenog supruga Danijela Modera na klimavim nogama, prenose svetski mediji. A da li je sve ovo samo slučajnost ili se nešto zaista dešava između Džulije i Klunija ostaje nam da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading