Poslednjom odlukom iznenadili javnost - Da li je ovo potvrda da se Klunijevi nalaze u finansijskoj krizi?

Autor:

12.12.2020 14:00

Foto:

Foto:



Džordž i Amal Kluni mesecima su omiljena tema u medijima. O njihovom odnosu, koji par godinama želi da sačuva od očiju javnosti, dugo se pisalo, a povod je bio navodni sukob bračnih partnera. Ipak, popularni glumac nedavno je stao na kraj ovakvim nagađanjima, kada je u intervjuu za „Gq“ ispričao da bi za suprugu dao život.

Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dete uneredilo ili počelo da plače, pobegao glavom bez obzira. Odjednom postao sam potpuno drugačiji tip, onaj s decom. Ceo život bio sam uveren da se neću oženiti, da neću imati decu. Da ću se jednostavno posvetiti poslu, dobrim prijateljima i tako će mi život biti ispunjen. Da mi je život zapravo isprazan nisam znao dok nisam upoznao Amal. Tada se sve promenilo i sebi sam priznao kako sam zaista bio usamljen. Nikada nisam bio u poziciji da mi je nečiji život važniji od vlastitog, a onda dodajte još dva mala bića koja bi trebalo nahraniti… – rekao je Džordž.

Pročitajte i Džordž Kluni hitno hospitalizovan: Glumac životno ugrožen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

Ipak, medijska prašina, koja se oko poznatog para podigla, još se nije spustila, a Džordž je novom izjavom uspeo da javnost ponovo podigne na noge. Naime, glumac je u intervjuu za „E!News“ rekao da ima novu, izuzetnu ideju.

Imam novu ideju, a to je „E!“. Mislim da bi se sada savršeno uklopilo da budete „U korak s Klunijevima“ ‒ rekao je kroz osmeh holivudski šarmer.

Voditeljka se, naravno, oduševila i rekla da je „E!“ spreman na takvu saradnju iste sekunde.

Pročitajte i Vožnja koja je mogla da ga košta života: Džordž Kluni konačno je progovorio o nesreći koja se desila!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! News (@enews)

Svetska javnost odmah se zapitala da li bi sada bio pravi trenutak da Džordž i Amal Kluni puste medije u svoj odnos. I dok mnogi komentarišu da je ovo marketinški trik, slamka spasa, kako bi u javnosti sačuvali sliku skladnog braka, ima i onih koji smatraju da Klunijevi zbog pandemije imaju probleme sa finansijama.

Ipak, nama ostaje pitanje da li se Džordž, šarmantan kao i uvek, našalio ili će Kardašijane zameniti porodica koja može da ponudi nešto sasvim drugačije?